PR CUAET
-
Так нам зателефонували з ircc , стосовно нашої заявки ,навідь самі не очікували що так швидко. Вище писала що зоставили заявку до них. Перед очима треба мати : -uci людини що подавала ; -чек про оплату заявки . Чекали хвилин 30 поки знайдуть заявку , перший раз не вдало , другий раз після надання інфи з чеку сказали, що заявка є в базі але ніяких тимчасових номерів вони не дають . Мейлів теж не будуть надсилати по цій розмові , чекайте ну і все . Тому навіть не знаю кому давали тимчасові номери і як люди просили , працівниця була принципова. Взагалі гарні емоції після спілкування , дуже все любʼязно .
-
Дякую Вам щиро від колишнього військового ВСУ,інваліда! Я навіть не очікував,що з приблизно з 80000 громадян України в Торонто зі мною захочуть зустрітися рівно 0 людей! Дякую Вам,Ви найкращі!🇺🇦🌹
-
Появились номера в трекере?
-
Підскажіть, будь-ласка, які документи потрібні для подачі на дитячі виплати?
-
Подать заявку тут чтобы не заполнять это в аэропорту eticket.migracion.gob.do/Auth/TravelLogin виза гражданам Украины не нужна на пребывание до 30 дней.
-
Добрый день. Уверен, что этот вопрос уже обсуждался и не раз, но очень долго искать в чате. Итак ситуация: паспорт и виза до декабря 2025 года. Ворк пермит заканчивается в апреле 2025. Соответственно возник вопрос о продлении ворк пермита. Но так же возник вопрос, на какой срок его продлят…на 3 года или на срок действия визы-паспорта. Какую хронологию действий можете посоветовать в этой ситуации. Заранее спасибо за ответ и еще раз прощу прощение, если задал вопрос, который уже обсуждался.
-
Зайдіть в свій кабінет і там все буде розписано.
-
Доброго вечора. Так, ми подавались 24 березня і до сих пір чекаємо(( ( сімейна заявка)
-
Я знав,що українці на чужбіні-це лайно,але я не знав масштаби
-
Так, логіки в послідовності взагалі немає бо багато хто отримав з тих хто подавались пізніше. Наша лоєр нас заспокоює, що всім продовжать тільки треба набратись терпіння🙁
-
Бачу, що двічі повтор однієї й тієї інформації, що заявку знайшли 31 липня. Думаю, це добрий знак і свідчить про те, що заявку вашу таки знайшли. Le message de 31 juillet dans le dossier - що то було за повідомлення? А ось приклад, як різні агенти можуть надавати різну інформацію. Мені по роботі для однієї компанії, яка дуже хвилюється за конфіденційність, кожні кілька місяців треба міняти пароль. Для цього треба дзвонити на лінію підтримки і просити його змінити. Я попадала на різних агентів, часом навіть в один день, і вони мені казали різне: хтось може вислати пароль лише моєму менеджеру Х, інший каже, що менеджера Х у нього в списку нема і просить надати ім'я іншого менеджера, хтось висилає пароль мені на емейл, а якийсь з агентів дозволяє мені вибрати собі бажаний пароль і надіслати йому. Думаю, щось подібне і у вас. Коли ви дзвонили востаннє, вам сказали, що заявка є (ура!). Коли дзвонив помічник депутата, попав на іншого агента, можливо, недосвідченого, який або не знав, куди дивитися, або дивився не туди. До речі, вже АОР січню роздають. Скоро до вас доберуться. 😅
-