PR CUAET
-
Ось так показує , я так розумію подана заявка на виплати дитячі і буде розглядатись і якщо щось потрібно буде то звʼяжуться Чи у вас так хто подавався і ще очікує ?
-
Доброго дня! В хтось знає номер в консульство в Торонто. На сайті вказані два номери телефонів. Жоден не відповідає. Дякую
-
Так - розумію. Подати документи зовсім просто - треба лише шкільний атестат і мати кредити по предметам залежно яка спеціальність. Вам треба обов’язково 2 кредита з математики, якщо в універ - то ще фізику, якщо в коледж - то фізика необов’язкова. Прохідний бал в університети зазвичай вищі чим в коледжі. Ну і оплата суттєво різниться - коледжі -3-4 тисячі плюс-мінус, університети - дорожчі. На сайті кожного універу чи коледжу є розділ з вимогами - заходите і все вивчаєте. Ви порахуйте собі приблизно який атестат у вас має вищий бал, бо для поступлення немає жодного значення який атестат ви будете подавати - український чи канадський - головне рейтинговий бал атестату. Якщо в вас є PR - то все рівно буде domestic tuition.
-
І це я все робила через edit бо кнопки самбмінт або подати заявку на виплати ніде не було а через add не давало бо дитина вже додана Якось так 🤷♀️
-
Извините, пожалуйста, а когда вы отвечаете на Portal 1 , вы входите а портал по какой-то ссылке? Или просто отвечаете на письмо с вопросами? Я вас уже спрашивала об этом. Потому что у меня есть ссылка, которая ещё не активна. И я боюсь, может это глюк системы и мне там надо было вписывать свои данные. Извините ещё раз. А я просто ответила на е мейл
-
Доброго дня. Якщо зловив слот, а підтвердження на пошту немає. Як перевірити , чи відбувся запис. Дякую😊