PR CUAET
-
Здравствуйте. Извините, если уже был такой вопрос. Не могу найти. В августе подавала заявку на бенефиты на троих детей. На старших все прошло, а на младшего не могла добавить так как указали что его документы уже есть в базе. Прикрепила сопроводительное письмо с его документами. Через неделю пришел ответ что начисления будут в сентябре. Деньги я получила, но на двоих старших. Пыталась зарегистрировать снова младшего ребенка. Не проходило. С раза десятого получилось. 26 сентября получила оповещение, что заявка принята в обработку. И снова тишина. Что делать в этом случае? Подать письмом или пытаться дозвониться? Или ждать?
-
Подача 8 квітня, чекаем на FD…
-
3 роки від дати отримання. Тут в групі неодноразово писали, що сімейні заявки розглядаються значно довше. Тому, якщо у вас обох є ворк перміти і ви подаєтеся на продовження - можливо краще окремо подаватися.
-
Зайшла у іммітрекер і якось сумно стало, за 3 місяці розгляду листопада дали 18 еліджібілиті. Тобто, із 23 жовтня по 23 листопада 2023р. подані заявки - напевне менше половини, отримали еліджибілиті і це майже за рік, це якийсь жах 😩 От цікаво, хто слідкує за багатьма еміграційними програмами, ще десь таке є? Чи це тільки ми такі «щасливчики» 🥲
-
Обовʼязки визначають NOC, назва посади це замало щоб визначити НОК. Просіть reference чи Job Description Обовʼязки мають бути, офіцери роблять оцінку НОК по вашим прямим обовʼязкам на посаді.
-
Ні - від дати коли вам approved заявку
-
При отримані Portal 2 надходить інструкція, що "радимо не подорожувати, бо віза ось-ось буде скасована". Але так само дадається інструкція що робити коли Ви після ануляції візи але ще до картки PR опинитись закордонном. Це стосується основних аплікантів і депендентів хто на момент подачі документів знаходився у Канаді.
-
Так це як кому повезе я з січня ще нe отримала номер також.ми звонили сказали що заява прийнята рано чи пізно колись то буде.Строки не пройдуть заява прийнята і її в любому випадку розглянуть але от питання коли?🤦♀️
-
Сьогодні 40 днів з останнього оновлення і я вже можу з закритими очима зайти на gckey🥲
-
Я зовсім заплуталася, допоможіть розібратися. Є подовжений паспорт, стаді перміт сплив, візітор теж. Що робити першим? Візітор рекорд, чи подати на Ворк, дитина вже як нелігал тут😭