PR CUAET
-
Без пр дають моргідж, але в британській Колумбії і Онтаріо треба платити додатковий податок. У всіх інших провінціях- ні
-
Якщо можна довести домашнє насилля - то це буде інший кейс, наскільки я розумію, де не просто війна.
-
А на якому ви етапі?
-
The BC Foreign Buyers Tax is a 20% tax added to the Property Transfer Tax when a foreign citizen or non-permanent resident of Canada purchases a residential property in designated regions on Vancouver Island
-
Трекер каже: медікал passed, нотатки кажуть: медікал expired. Не можу зрозуміти, перероблювати медицину чи ні? Вони не просять, але і рішення не дають.
-
Ні, після. Не бачила ще жодної хронології щоб ecorp очікувався більше тижня
-
Як на мене, все це добре для біженства. Вимоги до гуманітарної я розумію чи відчуваю трохи інакше. Але пояснити не зможу, бо це на інтуїтивному рівні 😊
-
До ecopr?
-
Подача в квітні 14го. Останній раз був дозапит в травні і більш нічого. Сьогодні отримала gcms notes і просто не можу зрозуміти, чому якщо їм щось не ясно вони просто не зроблять дозапит замість того, щоб тягнути резину🤯
-
Да, с подачей в марте 24 видела апрувы первые были уже. Так же как и отказы вроде бы сильных на первых взгляд кейсов.
-
Вообще FD это значит что одобрили ПР
-
Без ПР потрібно заплатити податок ще 20 % в БС
-
Батько має на дитину такі саме права, що й мати. І для дитини спілкування з обома батьками є важливим. За такого підходу офіцер може інакше подивитися на ситуацію. Тим більше Ви бачите, як тут важлива опіка над дитиною обох батьків.
-
Привет , подскажите эти два пункта. Фамилию - указывать ту , что в дипломе была или та , что нп данный момент? И второе года посещения - года всего обучения в универе ?
-
Мне не подходит.насчет того что я знаю лично: из Пятихатки ( под Харьковом) в Квебек сити летело 6 человек по двое родителей и по бабке. .одна бабка не долетела умерла в самолёте...были видео фото и данные из офиц.сацтов из интернета ,что было гонение в Украине отцов преследование и т д жили несколько недель в подвале ..нет ни одного из 3-х домов. Летели к сыну Квебекуа....им пришел отказ по беженству... Квебекуа подключил депутата...в итоге беженство получили все основным фактором было то что одна из бабок не до летела до канады. Умерла в самолёте