PR CUAET
-
Паспорти є власністю держави. Залишимо питання, чому за них сплачується мито, але. Тому визнати їх не дійсними Україна може. Але для інших держав ці паспорти будуть дійсними до терміну, вказаному в самому паспорті. Ненадання консульских послуг буде порушенням міжнародних обов'язків України і ця обставина може сприяти лише тому, що в українців не будуть вимагати надати той чи інший документ, якщо консульство їм в цьому відмовило. І ще це може бути підставою для позовів громадян до України.
-
А при чому тут працюєш або ні?) він коли заповнював аплікацію на візу, то там треба було поставити галочку, що він пройде медицину (тому що по загальних працилах, ти її проходиш до отримання ВП), але українцям зробили, що після отримання обов'язково протягом 90 днів
-
Да он
-
Фотографии выше поставила
-
Позвонила в immigration Canada. За наши аппликации кто не получил эмайл подтверждение что они получили апелляцию . Так как я представитель и ещё они не подтвердили и не одобрили что я представитель толком ничего не ответили. Сказали что если вижу субмит значит аппликация у них. Но я не уверена, конечно буду ждать. Сказали ничего переделывать не надо. Ждать несколько недель. Мне должно прийти на мой эмайл подтверждение что они видят меня представителем. Ну а на эмайл мамы остальные этапы. Сейчас хотелось бы услышать от людей кто дозвонился и что им ответили ( желательно главные апликанты)