PR CUAET
-
Ви просто нереально довго чекали. Вітаю!!!!
-
Співчуваю! Десь пробігала інформація, що мають спростити прийняття дипломів з геодезії,..
-
Хтось писав електронного листа до Посольства в Оттаві? Як швидко вони відповідають? Бо додзвонитись нереально😢
-
Комусь дали відповідь стосовно затримок? Бо мені нічого конкретного не відповіли
-
вы ждете marriage certificate. Record of Solemnization of Marriage: A portion of the marriage licence which is a record of the marriage ceremony that may be provided to the couple by the Marriage Officiant immediately following the marriage ceremony. It is a souvenir of the marriage and not the same as a marriage certificate
-
Ні, чекайте 🤷♀️ Спочатку говорила типу, що гляне заявку, чи вона в черзі чи ще не в черзі. Типу якщо в системі не побачить, то це не значить, що ircc не отримав, а значить, що ще не в черзі Потім вона почала дивитись і після повернулась і нічого толкового не сказала. Я так і не поняла чи в черзі, чи в черзі на чергу. Все що я зрозуміла це чекайте 🫠
-
Навіщо її продовжувати? Хто хотів вже подався. Хто дуже хотів - подався 23.10.23 і вже PR отримав. Хто не знав чого хотів вже повернувся звідки прилетів.
-
БОльшие, если переводить на канадские. Тут даже спорить не буду. Но если жить в больших городах и агломерациях и платить за все тоже американскими, то разница чаще всего нивелируется. Обсуждение не для этого чата в любом случае)
-
Підкажіть може є якесь відео на ютуб як на номінацію заповнити аплікацію? Щоб не налажати