PR CUAET
-
А ви , як я розумію, з Європи прилетіли в Канаду. Коли люди тікають від війни то беруть найцінніше- родину.
-
Для покупки жилья никогда не будет выгодного момента ( то ставка, то цена, то высадка инопланетян🫣)нужно действовать здесь и сейчас. Мы когда толтко приезали по куает, нас все тоже отговаривали, потому что растет ставка и тд, мы купили на тот момент просто то на что квалифицировались, через год продали с cash flow почти в 100к🫣 и купили вторую недвижимость уже
-
До хелс карти Service Canada відношення немає. Це вже провінційні установи видають - кожна провінція має свої.
-
Чи є тут алергіки на пральний порошок? Яким користуєтеся?
-
В том что у нас не было такого даунпеймента, 2. Мы не квалифицировались на то что хотели ( первую брали как инвестиция, понимая что тут все выростет скоро) 3. Мы купили дом второй- они так не выросли в цене, а дешевый и средний сегмент вырос намного больше
-
Я жалію, що не взяли 2 роки тому іпотеку. 2 ка коштувала 225000, чоловік мав офіційну роботу і іпотеку нам давали. Вже були б 40000 виплатили. А так чекай, що кожен рік ціна виросте на оренду. Мені підняли на 200 дол в місяць і я ще дешево віддаю. Правда, в квартирі немає пральної і ще 70 дол в міс йде на прання в машинках, які нічого не відпирають
-
Прошу. По хелс карті знаю лише для провінції Онтаріо - в Service Ontario. Це вже зовсім інша установа - провінційна
-
Дякую що відгукнулись!
-
Дякую!
-
Продовжити сін номер там де і отримували - в Service Canada. Можна податися онлайн - але довго чекати - в групі писали, що декілька місяців чекали.