PR CUAET
-
В мене таке ж
-
CELPIP простіше (кажуть) і здається за один раз на компʼютері Я здавала CELPIP
-
Дякую
-
Я не давал. Там в Анкете или в инструкции к анкете - почитайте на сайте. Что если Ві даете Диплом ( постсекондери) на подверждение то вам все равно надо заполнить данные о школе. Я только заполнил.
-
Доброго дня. Можливо хтось володіє більш детальною інформацією стосовно подачі на ПР українцями по Express Entry, якщо офіційно пропрацював зварювальником більше 6 місяців безперервно. Чи можна вже подаватись? Який екзамен з англійської краще здавати, якщо йдеш по express entry: Selpip и IELTS?
-
Можуть вони довго відповідати, буває
-
Вітаю! Подали аплікацію на федеральний рівень по RNIP (Rural and Northern Immigration Pilot) 15 липня 2023. До цього часу жодних змін чи листів окрім вимоги оплатити за біометрію. Не знали що це стало обов'язковим, думали що згодиться та, яку робили на етапі подачі на візу. Звісно оплатили одразу, але запрошення на здачу біо до цього часу не прийшло... Дзвоню їм регулярно, відповідають тільки "чекайте". Переживаю, що все зависло через те, що не оплатили за біо одразу... Можливо в когось була схожа ситуація, підкажіть в чому може бути причина.
-
Можно через дию заказать вытяг и копии документов.