PR CUAET
-
Вітаю. Отримала сьогодні довідку про несудимість з консульства. Так ось моє питання там написано що я Ms а не Mrs чи це принципово? Треба міняти довідку ?
-
До кінця березня 2025
-
Добрий вечір.До якої дати можна продовжити ворк перміт ще на 3 роки?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Чи хтось може людині дати відповідь? вона вже не перший раз запитує. Я пересилаю. може хтось її відповість
-
Доброго дня Скажіть а є там такий файл work experience in Canada. Що туди грузити? Бо лист від роботодався я загрузила до employment
-
дуже часто плутають аор та біометрію. В трекері немає різниці. Я так спілкувалася з декількома людьми. Але я майже впевнена що ця заявка від 10 листопада ось таке: людині прислали аор та питання сплатити біометрію за чергою, вони зробили і потім вже довго чекали на запит на біометрію аж до березня. Такі випадки були у чаті і коли я зверталася у приватні зʼясовувалося як я вам написала. Скоріш за все. І я розумію вам так хочеться доказати що ви праві, але погодьтеся що планового повернення до пропущених немає, бо вам би не було потрібно стільки енергії щоб знайти ці факти.