PR CUAET
-
Всім доброго дня, Заздалегідь вибачаюся якщо не у правильний чат пишу. Начальник на роботі сказав що мені не потрібно чекати коли пропрацюємо у Канаді один рік щоб подаватися на Піар, що моїх 12 років праці до імміграції і того що я вже тут в Онтаріо і працюю за тим самим фахом дає можливість готуватися і подаватися на Піар хоч зараз. Іммігрували у вересні цього року, працюю з того ж вересня цього року. Дуже потрібна консультація та дізнатися про перші кроки що потрібно для подачі та яку краще обрати програму.
-
Напишу на русском....мне быстрее так будет.
-
Если у вас нет фото, сканов старого, прикладывайте с переводом ответ с китайской стороны с объяснением причины, почему нет возможности получить справку
-
А при чем тут старый паспорт?
-
В Саскачеваі наших дууже багато. Вже і в футбол грають. Тай по духу Прерії близькі Українцям. Так що чи SK чи Манітоба, чи Альберта не має значення. Дивіться які можливості по роботі для PR
-
До прикладу (не по ПР правда)- ми як приїхали , нам сказали що обовʼязково треба та довідка . Ми пішли у відділок поліції і зробили її (будучі місяць у Канаді нафіга вона ?!), добре що не платили. І ніхто ніколи її не питав 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
-
Так плюс якщо одна людина, то тільки 35-40, а якщо уся сім'я..
-
Не зрозумів що не мали. Але справа а тому що ви вводите в оману сотні людей. Мабуть можна було б взяти довідку з усіх країн світу. Це довго і дорого. Можна прикласти довідку з жеку.) Але на сайті IRCC є чітка інструкція! ДОВІДКУ З КАНАДИ НЕ ПОТРІБНО! Вам просто написати. А хтось піде і замовить. Скільки ви писали вона коштує, 35$? Ви компенсуєте?
-
Інші теж не мали, але діяли згідно вказівок з порталу які вказав Остап, довідку з Канади не потрібно і теж отримували піар.