PR CUAET
-
Добрый день! Пытаюсь на Портмоне скачать квитанцию за доставку DHL показывает ошибку оплачивала с канадской карты. Кто-то может сказать что делать?
-
prepmyfuture, tcfenligne, вони схожі і обидва платні, пройшов і те і інше, рекомендую
-
Я читала тут, що переклад хтось робив і там було вказано що зроблено згідно копії свідоцтва. Перекладач до якої я звертаюсь просто дає переклад документів. Переклад відображає всі дані що треба перекласти і все. Там немає такого, що це згідно копії чи оригіналу. Я збиралася відсканувати оригінал і підкласти цей переклад. Цього достатньо?
-
Я повністю з Вами згодна. Ця програма створена як гуманітарний акт, подарунок по суті. В обов'язки офіцера не входить перевірка так би мовити "якості" претендентів і подальшої пріоритизації. Вони лише перевіряють їх на предмет того, чи проходять вони за критеріями даної програми. За умовчанням це люди, які б по-іншому отримати ПР не змогли б. І звичайно, серед тих, хто подались, багато молодих і талановитих, але є й такі як моя 75-річна мама, яка в якійсь момент цілком може опинитися на шиї у канадських платників податків (відразу кажу, моя родина повністю її забезпечує, але з точки зору Канади це не має значення, бо це не спонсорство, а сама вона неплатіжеспроможна). Тож єдина проблема в тому, що молоді й талановиті не очікували, що процес буде аж таким довгим, особливо порівняно з експрес ентрі. А от для таких як моя мама, я вважаю, ця програма - дуже щедрий подарунок, навіть з поточними строками розгляду.
-
Люди можуть податись і дуже талановиті але ж програма для тих хто взагалі нічого не має. Я не збираюсь навіть аналізувати скільки і яких людей подались. Оксана написала що у них сімя overqualified по цій програмі а чому таке відношення і чи не потрібні такі імігранти. Я пояснив що програма для тих хто має найменший пріоритет для ірсс тому і маємо те що маємо. До чого тут образи? Чому ви не рощумієте що коли ірсс створило цю програму без будь яких умов то це було зроблено явно не доя талановитих бо їх і так вистачає. І українці реально вдячні за цю програму бо інакше ну няік не отримати пр. І нехай вона буде непріоритетна і нехай коротка але ж пр то дадуть. А там вже людина сама свій талант проявить
-
А почему ваши дети должны получить документы быстрее чьих-то еще детей, или мужей, или жен? То что они учились на кого-то в Украине - это супер, но их образование здесь не засчитается и им нужно будет переучиваться. Как почти всем остальным специалистам. Так чем же вы лучше? Налогоплательщики? Так здесь все платят налоги. Оксана, у вас какое-то искривленное восприятия мира где вам все должны, еще и без очереди. На землю отпуститесь и перестаньте решать кому и какие документы выдать приоритетнее. Если ваша семья настолько уникальная и замечательная, подавались бы по экономической программе и не ждали бы со всеми здесь.
-
Я відповім вам одне, щоб це не перейшло у флуд. Перечитайте знову весь діалог, потім зрозумієте чому я так писала. Я описала свій кейс тільки у відповідь на те, що по цій програмі подавалися не непотріб для Канади, я не писала, що мій кейс чи сімʼя якісь унікальні, а саме доводила, що не непотріб подавався по цій програмі. Ви не згодні зі мною?
-
Когда они присылают номер дела после отправки заявки?