PR CUAET
-
А яка різниця які люди подаються? Головне на яку програми ці люди подаються. У канаді є елітна програма експрес ентрі де саме швидке розглядання, потім йдуть економічні і останні гуманітарні. І от ірсс в такому пріоритеті їх розглядає. То чого ви дивуєтесь ?
-
Ірсс не буде вибірково розглядати аплікації і шукати талантів які номінально підходять під експрес ентрі. Я думаю це зрозуміло. Інший факт що її створили не просто для родичів а для тих кто навіть по гуманітарці не кваліфікується. Це теж факт. Одже якій пріоритет у них має бути?
-
зерно рациональности в вашем суждении есть, тип кандидатов и скорость рассмотрения и как ircc расставляет приоритеты. плюс к вашему примеру по эконом программам и как сроки зависят от 'важности типа кандидата': спонсорство супругов идет в рамках чуть дольше экспресс энтри 8-12 мес, тк там жесткий отбор спонсора, у которого есть работа и деньги. супруг будет морально стимулировать работающего канадца и давать психокомфорт, а не на пособиях сидеть. еще дети будут расти в среде и потом станут налогоплательшикам . поэтому сроки в приоритете. в вот спонсорство родителей, бабушек - это лотерея без выборки 4 года уже.
-
на 7777 можна витягнути за місяць-два при таких результатах
-
Кожен раз коли ця тема починажться чомусь все зводиться до мого нібито персонального небажання роздачі пр по цій програмі)) Якщо таке хтось інший напише то тоді такого не відбувається. Хоча це дуже прості речі якщо ти розбирався як побудовани іміграційні програми
-
Я не розумію Вашу точку зору, тому що не розумію як можна казати, що подаються тільки недостойні люди, але самі подались та й не знаєте хто подався. 100% багато людей є достойних, але своїми словами у чаті, Ви можете їх ображати. Програму створили для будь-яких родичів українців. Незалежно від освіти, мови та фінансового становища. В цьому моя претензія.
-
Вище в чаті писали неодноразово, що 20 місяців це термін саме до AIP.
-
Гуманітарка доя тих хто не може податись на економічну. Наша для тих хто взагалі нікуди не може податись. І це абсолютний факт. А тепер зрозумійте мою точку зору я говорю не про людей які подалися а про те що - для Яких людей цю програму створили! Ви же сами говорите що на неї подались люди які могли би податись на щось інше.
-
Не по цій темі, але можливо Ви знаєте, бо вже це пройшли. Є лист на вклейку візи, фото, і чоловік має скористатися послугами vfsglobal.ca, для передачі цього всього в Варшаву. Але працівник цієї організації каже, що ще має бути окремо запит на паспорт для вклейки візи, як окремий документ. Дзвонила в IRCC сказали, що ні. Лист і є реквестом.... Як у вас було?