PR CUAET
-
наприклад з 14 років? можна же? майже і без доходу... або наприклад у вас корпорація і вам потрібно свій пейрол зменшити трошки, ви виплачуєте дитині в рамках неоподат ліміту, або з рамках 15% брекету пейрол... це ж можливо?
-
но можна і без доходу теж, щоб історія у СRA була вже... потім буде бенефітом для дитини в майбутьньому
-
Вітаю, як тільки почали заробляти можна файлити.
-
моє питання про вік, мінімальний з якого можна файліти... щоб була історія, а потім вже я розумію якщо є Т4 то це маст бі... а якщо кеш, наприклад бебісітінг або допомога якась сусідам, то теж можна показати в рамках 15к на рік
-
Доброго дня!Чи не буде прoблемою, якщо подати на продовження study permit за два дня до закінчення старого перміту? І чи продовжують біометричні паспорти дітям 14 і 16 років без ID в Едмонтоні?Дякую.
-
Та я розумію що їх там 5 чоловік. Напишіть як за вашою думкою вони вибирають якій місяць розглядати. Жовтень пропустили, взяли листопад а могли взяти грудень а листопад не розглядати, якщо черги не має. Надьоргати простих аплікацій з грудня не має проблем для них
-
Так, якщо дитина все ж таки отримує дохід то звісно, до 15000 буде без податку .
-
-
Доброго дня! Заповнюю заявку на PR федеральний етап, ми змінили місце проживання. Номінація прийшла на стару адресу. Питання таке, де і як змінити адресу щоб у формі IMM 0008 була нова адреса а не стара?
-
Тому і переживаю дуже,що це буде катастрофа. Але мені здається на порталах 1,2 не повинно бути дозапитів. Чи я помиляюсь ?