PR CUAET
-
Типу NOC A і В зараз NOC 1 і 2?
-
@OstapBosak скажіть будь-ласка, форма яку треба в нотаріуса завіряти канадському родичу, він повинен підписувати в нотаріуса?
-
Добрий день, маю запитання стосовно документів і не можу зорієнтуватися в яку гілку написати. Підкажіть, будь ласка, стосовно свідоцтва про народження (дорослий, 24 роки) і шкільні атестати з додатками. Їх потрібно легалізовувати? чи достатньо зробити нотаріальний переклад?
-
Забудьте, это старая классификация, теперь это TEER 0-5
-
коли я отримую пр, в Канаді, як мій чоловік отримає пр, знаходячись в Україні (я його включила в мою заяву і зробила всі документи, які просили)? Йому прийде лист, який треба надати при в'їзді до Канади митнику або Мені знову треба буде подавитися на його спонсорство, але я вже буду його спонсором чи я отримаю карту пр і для нього в Канаді і зможу її дати йому при зустрічі в України?
-
Так, але як засіб прискорити процес. Ніде не написано, що це валідний документ для Канади.
-
На сайті canada.ca якраз немає нічого про Дію 🤷🏻♀
-
Всім привіт, а може хтось пояснити що таке NOC A і B, в програмі треба NOC 0,A і B з 0 все зрозуміло, менеджмент позиції, а ось з А і B щось заплутався, дкую