PR CUAET
-
Я перекладав всі сторінки де щось написано і звіряв нотаріально. Як потрібно не знаю
-
Без канадського експірієнса на роботу тракдрайвером не беруть. Знайомий з досвідом 25 років по Європі , з 1 класом канадським 3 міс не міг знайти роботу, ніхто не брав. Тепер знайшов в якісь компанії і зп у нього зовсім низька як для тракера, але хоча б стаж вже йде
-
Ні , звичайно. У вас в свідоцтві є і в довідці є по-батькові. Вони не могли по-іншому переклад зробити
-
Это вы выборку по каким городам сделали? Я знаю точно, что это схема процветает в Ванкувере и Торонто. Так как сидят на выплатах, потом детские начинают начислять, и они вообще не плохо себя чувствуют. За другие провинции не скажу, так как там рент меньше и проще жить. В Альберте вообще ни одного не знаю, кто бы получал выплату
-
Найбільше шансів в одній з service lines - coil tubing, frac, cementing, etc Найбільші компанії в цій сфері - Calfrac, Trican, Liberty, Step Energy. Якщо у вас вже є class 1, роботу знайдете за тиждень.
-
В Альберті точно немає. Тільки на дітей після 18 міс
-
так тільки Українці збираються звернутись, приходить"в чат" такий от українець з громадянством або ПРом, та починає - "Будьте вдячні за те що вже дали вам, за Х років могли би вже і по економічній пройти, і взагалі, вам ніхто нічого не винен и тут не тримає, без вас проблем вистачає (напевно де взяти грощі велфер платити афганцям та сірійцям яким релігія не дозволяє працювати, їм потрібніше)"
-
@prcuaetua перенесіть в іншу гілку
-
Одна из самых сильных организаций. Напишите письмо, просите адвоката, спросите что им нужно. А мы уже подпишем все что нужно будет. Разнесем по всем группам украинским в Канаде и соберем нужную квоту. Но дело в том, что они уже писали письма, набрали нужное количество и было обсуждение в Оттаве. Министр ушел от ответа www.ucc.ca/
-
Я не говорив про трак драйвера. Я говорив про service lines. Посада там - оператор обладнання/оператор ще чогось. І передумова - class 1. Іноді можна влаштуватись і з class 5 якщо busy. Знаю багато українців які працюють в Trican та займаються cementing/coil tubing.