PR CUAET
-
Привіт. Напишу історію свого паспорту, можливо комусь знадобиться. Так ось, пів року тому я зловила слот на нотаріальні дії в Оттаві. Написала їм листа з проханням прийняти по цьому слоту документи на паспорт, бо мій паспорт закінчується, а слот на паспорт зловити не можливо. Сказали що без проблем, приймуть. Прилетіла, подалася, по їх рекомендації купила також конверт за 70сад на доставку паспорта з Оттави у Вінніпег. Полетіла додому і почала чекати. Лише 2 тижні тому статус заявки змінився на «Паспорт виготовлено і доставлено до дип установи». Чекала я весь цей час коли мені його пришлють. Вирішила подзвонити і запитати. Додзвонилася з 3 разу, трубку взяла жінка та замученим і незадоволеним голосом сказала, що паспорти більше не висилають, треба самим забирати, а конверт мені повернуть як приїду за паспортом. Давно в мене не було такого стресу, знову почала шукати білети до Оттави, продумувати план з вихідними на роботі, підрахунком у скільки мені це обійдеться по коштах. В кінці кінців вирішила піти спочатку і іммігрант центр за допомогою по продовженню вп, а після летіти за паспортом. Того самого дня приходжу я додому, відкриваю поштову скриньку і офі@@ваю, бо бачу той самий конверт з моїм паспортом. Так ось, мораль: нікому не можна вірити щиро, а систему слотів завжди можна обійти, якщо постаратися. Всім добра 😊
-
Я вже пояснив нащо мічєнія, заради громадянства, що не зрозуміло? Так муччєнія. В Україні офісна робота з хорошою зарплатою в жінки бізнес. А тут кожний день від дочки вислуховую ічґстерику "хочу в Україну", в від жінки раз в тиждень сльози. Одне того чого варте, про більше не буду. Тому і задав конкретне питання, скільки років "мучєній" щоб дійти до ціл.,
-
Доброго дня! В мене була подача 7 листопада 2023. До сих пір немає нічого. Які мої дані потрібно надати?
-
1. Processing fee обов'язково платити одразу. 2. Біометрію дуже бажано теж сплатити одразу, бо потім це може затягнути здачу біометрії на місяці. У мене поки нема чіткого розуміння, чи це затягує розгляд справи в цілому. 3. Не бачу потреби платити Right of permanent residence fee одразу, якщо обмежені фінанси. Цю частину вас попросять сплатити через оптимістично кажучи місяців 18 (9 міс до АОР, 9 міс до еліджибіліті, і на цьому моменті вони запросять цю оплату). Моя думка, що оплата цієї частини пізніше не має затримати розгляд справи. Я про це писала тут: t.me/prcuaet/1783/334906
-
Я була тільки permanent resident в Канаді
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
В імміграції напевно більшості людей тяжко, особливо тим, які приїхали не зовсім молоді та зелені. Тобто це нормально, що тяжко! Це може зайняти чимало часу стати на ноги тут. Ми їхали задовго до війни набагато краще підготовленими, ніж люди, які тікали від війни, і нам теж було важко (і не один рік). Оскільки невідомо, коли закінчиться війна, всі рішення треба приймати в умовах невизначеності, що теж непросто, але можливо.
-
Message from user Ира Архипова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ищу людей, возьму пару человек, удaленная деятельность. От 690 дoлларов в неделю. Кому интересно пишите в сообщения
-
@opotapenko [608644740] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 14/10/2024 14:33.
-
Оно переломается, потерпите, у очень многих так было. Надо время. Постарайтесь не разделить семью. Тяжело, я тоже думала, что никогда не закончится, почти два года рыдала, хочу домой. Что творил младший сын-подросток вообще молчу. Правда от мужа старались это все прятать. И мы приехали очень подготовленные в совсем не чужую нам страну. А потом начало отпускать и хорошо, что дров не наломали. Было бы намного хуже. Нарисуйте себе план, вот что вам надо, правильно и выполнимо. Если он в этой стране, задвигайте поглубже эмоции и держитесь его. И девушек ваших тоже не только пряниками можно кормить.