PR CUAET
-
Буду дуже вдячна за відповіді;) дякую
-
Шановні учасники! Просимо змінити тон, писати з повагою до інших учасників і по темі групи! Інакше буде попередження. Дякуємо за те, що не виносите сюди свої особисті невдалі дні й поважаєте одне одного!
-
Кінець жовтня то для Едмонтону. У Оттаві і Торонто була в кінці вересня.
-
Нас четверо було.перепрлшую, не уточнив, за 4 в друкованих фото 100 доларів, і ще 100 захотіли щоб сканувати їх Я просто братомґві дам він на роботі відсканує. Обріжу по краях і відправлю в jpg , думаю не придрутся що шось нетак
-
Вибачте, але Ви питаєте таке, ну прямо скажу-на рівні пліток. У офіцер є чіткий, прописаний алгоритм, але звичайно багато залежить і від особистих якостей людини. Це дуже склизке питання. Вже буде як буде-Ви цьому ніяк не завадите. Навіщо псувати собі нерви, такими роздумами.🤷🏻♀️
-
Всім привіт! А що в когось видно вже пораховані бали в аплікації? В мене там пусте поле😔
-
Ви собі будь-ласка не дозволяйте так само лаятись стосовно чоловіків які виїхали, і називати їх "крисами", бо ви не знаєте причин, ви не знаєте абсолютно нічого стосовно мотивів. Ознайомтеся з правилами спілкування в чаті і будь ласка притримуйтеся їх. Всі в цьому чаті хочуть вирішити свої проблеми стосовно іміграції та поділитися досвідом, але ніяк чути щось подібне. Тому будь ласка поважайте себе і людей навколо вас.
-
Чи правда те, що залежить до кого попаде ваша справа? Бо є швидкі кейси, а є роки;((
-
Нажаль тут я не можу надати достовірної інформації. Єдине що вчора десь в чаті бачила повідомлення що Оттава обіцяє ще одну доставку через 1-2 місяці але чи справді ця доставка буде я не можу сказати.
-
Формально, если Вы просрочили 90 дней после истечения статуса - то уже не eligibility на восстановление (restoration). Надо либо выезжать-заезжать обратно в страну, либо на TRP подаваться
-
Щодо 1 критерія : хитропопість вимикаємо:) Для СЕС треба мати І 12 календарних місяців, І 1560 годин стажу
-
Мені брат відсканує на роботі, але всеодно потрібно знати певно якісь параметри стану. Де саме обрізати, можливо кіл кість dpi відсканованого документа, можливо ще щось вони там придумали. Сподіваюсь приймуть. 100 доларів за те що поставити чотири фотки на сканер і відсканувати це вже як на мене, крайня наглість
-
Slava Доброго дня На вас надходить багато скарг за порушення правил чату. Ще одна - Вам буде надано мʼют/бан. Гарного понеділка