PR CUAET
-
Ottawa (kids): З'явились доступні слоти: 2024-11-20
-
Підкажіть будь ласка , якщо людина жила в Німеччині після початку війни і мало документи тимчасового прихистку - це вважається як біженство чи ні? Чи потрібно це вказувати в формі 5669?
-
Я просто онлайн писала и они ответили, что видят, документы в работе и писали временный номер ))) но я подалась 4 января и 7 октября пришел аор и приглашение на биометрию, 8 октября прошли и ждём дальше
-
А ви біо оплатили відразу чи не платили ще? Це може затягнути розгляд. Ми маму подали того ж дня, що в ви і вже в кінці липня отримали запит на біо і пройшли процедуру. Чекаємо далі.
-
Доброго вечора, чи у когось є якійсь ідеї стосовно продовження ворк пермітів?
-
Отличная ветка, благодарю за её создание. И сразу же вопрос: есть те, кто обновил данные в Резерв+ или ещё где, при этом живя на оккупированной территории с 2014-го года и никогда не стоявши на учёте? Или можно знаете таких людей. Каков статус получили? У розшуку, уточнення інформації и т.д. Если что, знаю одного человека со схожей ситуацией: его статус - "Уточнення".
-
це буде написано у вашому акаунті в "активних запитах" і в емейлі також
-
А ви в який день ловили і о котрій годині?
-
Хм, а може тільки в емейлі, бо зараз подивилась свої скріни в активних запитах і справді не пише місто
-
І я про те ж. Але працюють ці застосунки не дуже. Якщо на моєму прикладі-інформація у резерв+ не відповідає дійсності - намагаюсь виправити зверненням до ТЦК. Детальний опис питання - поза рамками правил. У дії ситуація така ж сама. В мене є документи про освіту, у дружини немає. В мене немає свідоцтва про шлюб, у дружини є і т.п. Головна проблема цифрової держави в тому, що зараз тільки інформація у реєстрі вважається актуальною, а не паперові документи (хоча у суді навпаки). При цьому інформація в реєстри повинна бути внесена саме з паперових документів, а не невідомо звідки і ким. Також має бути можливість виправити не актуальні данні, а її нема.