PR CUAET
-
Так. Перепитати їх
-
Ось вам і приклад, години роботи в них з 12:00 до 16:00, на кожну людину відводиться по 20 хвилин. І цих 20 хвилин з головою достатньо щоб подати документи на оформлення. Але! Це тільки якщо людина приходить повністю підготовлена. І в теорії можно було б збільшити години роботи до 18:00. Це ще додатково 6 людей в день. В теорії. На практиці люди самі собі риють яму, приходять без копій, без наявності якихось документів і дехто засідає там потім по годині-півтори. Так що на практиці працівникам консульства доводиться йти додому о 18:00, а іноді і о 19:00. Звісно що збільшувати години роботи тут просто нікуди.
-
Мій досвід з застосунками: РЕЗЕРВ + Комісію на первинний військовий облік проходив ще у 90-х, та отримав замість військового квитка довідку як обмежено придатний після цього напряму з війскоматами або ТЦК не взаємодіяв. - Оновив інформацію онлайн через Резерв+ вже перебуваючи у Канаді у передостанній день строку згідно закону використовуючи авторизації через BankID (Monobank). При реєстрації не вдалося змінити номер телефону на канадській, бо не надходило смс з кодом підтвердження, то ж залишив український. Електронний адрес також змінити не вдалося, залишився той що був у BankId (Gmail), на інший також не приходив лист з кодом підтвердження. Адресу реєстрації вказав поточну у Канаді (оновилась не одразу).
-
Класс
-
З цікавого: 1. Документ Резерв+ сформувався вчасно, але Війсково-облікова спеціальність була змінена у порівнянні з тою що була у первинній довідці (Бухгалтерський облік), мабуть підтягнули автоматично з огляду на отриману другу вищу економічну освіту за якою не працюю. 2. Номер в реєстрі був сформований ще рік тому у липні 2023 - можливо ще тоді почали консолідувати дані з реєстрів. 3. Через пару місяців адреса реєстрації вже у довідці Резерв + змінилась на канадську. Згідно цього військово-облікового документу вже отримував послуги у консульстві в Торонто.
-
ДІЯ: Застосунок працює добре і у мене і у дружини автоматично додалися документи про освіту (дипломи), свідоцтво про шлюб, а також свідоцтво про народження навіть з урахуванням того що первинне свідоцтво було отримано ще в УРСР (зелена книжечка), також згодом були отримані дублікати українського зразка - обидва свідоцтва відображаються у Дії.
-
А як у вас показує ? ви маєте на у вазі в Канаді опити роботи і мати Джоб офер ? В мене так показує Тотал балів ще немає
-
Хто робив другий паспорт в консульстві після прийняття нового закону: що вимагали і чи були відмови? Чи можна оформити з приписним на руках?
-
Добрий ви. Скажіть будь ласка, чи можна додати у резерв + дитину, яка народилася уже в Канаді. Свідоцтва двох старших підтягнулися в Дії, а молодша має довідку про українське громадянство з консульства
-
А через який час оновилась адреса на канадську , в мене вже місяць як висить Украінська адреса , хоча вказував Канадську
-
Ну от переді мною наприклад було три жінки - перша 20 хвилин, друга - годину, третя і я теж хвилин по двадцять. Не думаю що саме на одній жіночці сканер годину не працював 😄 Або перед цим була жінка і троє дітей. Ну тут нічого точно стверджувати не буду, можливо і сканер.
-
Схожа ситуація, отримали статус - потребує уточнення даних, але з 2014 року ми не жили на окупованих територіях, лише продовжували мати прописку на окупованій території. Останнє звернення у військомат в 2010 роках.