PR CUAET
-
Message from user Ирина Измайлова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Добрый день! У нас есть новое направление для сотрудничества с отличными перспективами месячного дохода от 2000 USD. Это простой и доступный проект. Хотите узнать больше? Напишите, обсудим!
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Ирина [6907173421] заблоковано.
-
Message from user Амина has been removed because this user is in spam list (???)
-
-
Доброго дня. Планую відмовлятися від слоту на дорослий паспорт в Оттаву на 22 жовтня на 9 ранку. Я не знаю як це працює, але може хтось зможе зловти.
-
Добрий день. Потрібна допомога - в особистому кабінеті канадської податкової написано що вони не можуть мені виплатити кліматичні виплати та інші провінційні виплати, так як в декларації вказано статус що я одружена, а інформації по моєму чоловікові не має (його SIN, дохід), але чоловік в Україні на військовій службі, і ні коли в Канаді не був, як мені їм це пояснити? Є ще певні запитання по оформленню дитячих виплат? Чи можливо поспілкуватись з Вами особисто?
-
Может у кого то есть опыт получения пр через работу дальнобойщика?