PR CUAET
-
Ні, українська там де я останній раз був у військоматі. я ніде не надавав свою канадську адресу бо тоді ще був в україні
-
Я з самого початку їм не казав що ось дія. Прийшов, показав документ. Він сканує каже щось не працює. Кажу з Дії а далі …
-
Можливо, якщо б Ви не повідомили, що він з Дії, то вони в нічого не сказали. Там скоріше людський фактор зіграв
-
Через таймер, швидко не відповідаю😅 Так Едмонтон
-
В самом конце общее количество баллов за экономические факторы у всех стоит 10 баллов, а факторы человеческого капитала ничего? Что это и как оно подсчитано так? Это плюсовать к тотал баллам?
-
Сьогодні о 18 за часом консульства. Прочитайте інформацію у закріплених повідомленнях. Там багато корисного
-
Я звернувся до Консульства В мене є у Дії але чомусь нема в Резерві Коли я показав, мені сказали дослівно: Нам потрібен QR код тільки з Резерв+ Коли сказав, що там не оновлюються данні. Отримав відповідь: Їдь в Україну ухилян, чого тут булки розслабив
-
Какая дата сейчас?
-
В порталі Дія формується така ж сама довідка, як в Резерв+ (з логотипом Резерв+). Я не реєструвався у Резерв+, але дія без проблем мені згенерувала військово-обліковий документ зі статусом «на обліку» і QR кодом. Дата оновлення вказана 2020 рік. Тиждень тому ходив у консульство в Торонто за довідкою про несудимість, документи подивились і прийняли. Проте довідку про несудимість ще чекаю
-
В вашем случае кейс должен готовить профессионал, он вам и подскажет как лучше поступить подождать пока отец проходит лечение (дай ему Бог скорейшего выздоровления, он у вас молодой ещё) или подавать сразу. Главное чтобы руководствался как действительности будет лучше для кейса, а не тем как урвать с вас денег. По гуманитарной программе можно просить исключения и в том числе по болезни, по самообеспечению, то что он более в целом не проблема. Однако в случае с Квебеком гарантий никаких.
-
Це так нам теж цікаво , бо наприклад чоловік працює карпентером і можна не мати ліцензію і працювати в виходе чи треба нам ставити там галочку чи ні 🤷♀️
-
Если у меня полтора года опыта в Альберте, должно быть 11 баллов за опыт или 21?
-
Добрий день. Можливо хтось має контакти досвідченого імміграційного адвоката, який може вирішити питання з американською візою. Питання не в аплікації на візу, а в її відновленні. Буду дуже вдячна, питання дуже термінове. 🙏🙏🙏
-
Данні оновлювались у 2016 останій раз. Перед виїздом закордон. Тепер ось танці
-
У Дії бувають відмінності, якщо вас немає в Оберезі. Резерв+, який має доступ лише до Оберігу, в такому випадку пише "Потребує уточнення" чи "Дані непрвні/відсутні", а Дія має доступ до інших реєстрів і формує документ на їхній основі. Якщо ж документ з Дії має номер в реєстрі Оберіг та лого Резерв+, то можна сміливо ставити Резерв+. Там буде те саме.