PR CUAET
-
Та просто дивно коли нові анкети то вони вже відразу нормально показує а старі ще не оновили 🤷♀️
-
Підкажіть будь ласка. Зловила дитині 3 роки слот в Оттаві. Треба сплатити завчасно в банку виходить? Сам паспорт безкоштовно а тільки за анкету 53 кан$? Я все правильно зрозуміла А як щодо доставки? Там на місці сплачується чи як?
-
У вас повинні бути оригінали і копії всіх цих документів. Ну окрім заяви і мані драфт - там тільки оригінали.
-
Дуже сильно допомогли, дякую за пояснення🙏
-
Так, за дитину платите 53 cad. Доставка дип поштою безкоштовна. Якщо ви хочете замовити DHL то це робиться коли статус паспорту зміниться на "виготовлено але не доставлено до дип установи", тоді оформлюєте доставку і сплачуєте за неї.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо в трекері є вже номер COPR, це ще не означає юридично, що у мене є статус PR? Якщо ні, то чому?
-
но у меня также ощущение, что eCOPR дают не по хронологии
-
Я вчера переделал и все ок, показывает тотал, переделайте к концу недели, должны исправить баги. Никто не говорил что выборки 16 числа, они вроди сказали что постараются в середине октября или к концу, тем более там хватает смуглых ребят с 70-80 баллами, за родственников и с образованием , сомневаюсь что нам перепадёт что-то в этом году
-
Доброго дня, підкажіть як завірити декларацію яка доводить родинні зв’язки ? Бо тітка подавала документи в Онтаріо і їй завірили електронним підписом а в Альберту нам відмовляються завірити електронно, кажуть що тут так не роблять лише завіряють письмово а потім це буде як виняток?
-
Там взагалі коли заходиш на портал і стоїш в черзі, то знизу текст щось типу - не спішіть заповнювати заявки бо до кінця жовтня вибірок не буде