PR CUAET
-
Не совсем так. Если подгрузить в графе дополнительные доки комиссию и все что может быть затребовано - Вы сэкономите недели или месяцы дозапроса-загрузки-ожидания аппрува. П.с. комиссия ныне годна 5 лет, если Вы в Канаде сделали её полную уже на OWP
-
2023 ви маєте на увазі?
-
Якщо отримає ПР по іншій програмі - то зможе. Я думаю там питання про брата більше. Чи можна спонсорувати лише його
-
Ні. Ви не зможете бути спонсором по цій програмі ні для кого. Це прописано в умовах
-
То я знаю, ні в якому. Ви можете зробити собі закритий воркперміт на основі лміа, з терміном потенційно довшим ніж ваш відкритий , але це не анулює ваш відкритий.
-
@OstapBosak підкажіть як краще зробити. Я подаю аплікацію для своїх батьків-пенсіонерів. У батька у свідоцтві про народження стоїть дата народження 6 вересня, а у всіх інших документах (укр паспорт, закордонний паспорт) - 10 вересня. Краще надати свідоцтво про народження, укр паспорт і написати лист-пояснення що у свідоцтві помилка? Чи краще надати тільки укр паспорт і лист-пояснення що свідоцтво загубилося і відновити не реально так як архіви 70річної давності не збереглися. Наперед дякую за пораду.
-
Скільки треба чекати довідку про несудимість з України?
-
Так, диплом то одна історія, а робота інша. Диплом мусить бути