PR CUAET
-
Думаю, що слідуючі відбірки будуть з меншими балами, питання коли і питання на скільки меншими балами + інтересно коли буде відбір по опортюніті стрім, бачив шо в якісь групі писали, шо є унікали в яких 89 балів 😱
-
В мене все тупо зависло на всіх компʼютерах, з телефона навіть не змогла зайти, чомусь не працював сайт. Довелось в дії разів 7 авторизуватись, коли о 18:00 вибило з сайту після декількох рефрешів сайту. і коли нарешті мені знову вже дало зайти, пройшло хвилин 10-15 і все було вже пізно 😅
-
Интересно, много у кого тут есть больше 60 баллов?
-
⁉️⁉️⁉️Якщо ви змінили адресу та очікуєте на новий дозвіл на роботу (ворк перміт), ось що можна зробити: 1. Відправити запит через вебформу IRCC — це офіційний спосіб повідомити про зміну адреси. Проте відповідь може зайняти багато часу. secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 2. Використати кризову форму (Crisis Web Form) — якщо у вас є екстрена ситуація, що вимагає швидшої обробки, цей варіант може прискорити процес. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis 3. Оформити переадресацію через Canada Post — це дозволить вам отримувати листи на нову адресу, навіть якщо IRCC ще не оновило вашу адресу в системі. Можна зробити онлайн або підійти у будь яке відділення Canada Post біля вас. Mail Forwarding: www.canadapost-postescanada.ca/cpc/en/personal/mail-forwarding.page 4. Спробувати зателефонувати на гарячу лінію IRCC — хоча додзвонитися складно, це теж варіант. Важливо бути наполегливим і спробувати в різні години. +1 (888) 242-2100 🇨🇦Якщо є можливість, краще повідомляти про зміну адреси заздалегідь, щоб уникнути затримок у процесі отримання документів. Всім гарного дня🌸
-
Так бачила теж писали в групах теж туризм і ресторани в когось були 50-57 то їх не обрали писали і питали типу є сенс далі чекати їм якщо не прийшов зараз лист запрошенням
-
Моє припущення, просто не пощастило, той день зі слотами 20 секунд активний і все. В цей час як раз могла ще завантажуватись сторінка
-
Как можно получить баллы carpenter за red seal если обучение 4 года?
-
Це не так, спитайте в chatgpt. В формі rc725 на qualifying withdrawal є питання 3. At any time during the period beginning January 1 of the fourth year before the year of the qualifying withdrawal and ending 31 days before the date of the qualifying withdrawal, did you own or jointly own a home (located in Canada or not) that you occupied as your principal place of residence? Аналогічні умови і для відкриття FHSA на сайті canada.ca. А от для поповнення FHSA таких обмежень я не знайшов, тому і виникла така ідея
-
Я теж так спочатку думала що може це непогано і шанс а потім ну вони де набирать по одному року 500 людей відразу а там напевно буде з однаковими ноками багато в когось високий бал то думаю його автоматично будуть вибирати ніж у кого такий самий нок тільки бал нижчий
-
Не могу найти бумагу которую подписывала, зашла на сайт www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/opening-your-fhsas.html Я вижу в eligible только "in Canada". Может где-то пропустила, где именно написано "or not"?
-
Остается надеяться, что они по NOC будут отбирать
-
Чому трансфер FHSA to RRSP має збільшити contribution limit RRSP? Чи я не так розумію ваш 2-ий пункт?