PR CUAET
-
Дякую, але на їх сайті написано що не завіряють, я їм дзвонила рандеву не дають.
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я робила 1,5 тижня назад в Оттаві.
-
Доброго дня! Яка ціна довідки про несудимість з України і з Кіпру?
-
Мені третю частину слухання без нотаток зробити дуже важко, я практикуюсь зараз на тестах минулих років, і я змогла підвищити собі бал тільки за рахунок того, що почала робити нотатки. Для інших трьох частин мені нотатки не треба. Я досить швидко пишу. І так, це одна із ключових порад
-
Message from user Екатерина Минина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Всім привіт. Ніяк не можу знайти відповідь на питання. Якщо я відпрацював офіційно вже 1,5 роки чи можу я перейти на селф-емплоуер. Або відкрити свою фірму з таким самим NOC. Чи повпливає це на подачу???
-
t.me/+zAXBjDOKN_o2NmFi У кого проблемы с аппликацией. Мы сейчас делаем кейс для отправки министру иммиграции. Файл должен быть готов для отправки до пятницы . Добавляйтесь в группу, есть личная таблица которую вам надо заполнить в закрепках. Отправить мне в личные. И написать в группе что вы мне переслали файл в личные сообщения. И мы вас добавим в общий файл. Добавляйтесь в группу. Там все объяснения.
-
А там можна буде одразу заносити відповіді в комп'ютер, паралельно слухаючи?
-
Підкажіть будь ласка, це буде цікаво багатьом за які дати подачі зараз отримають eligibiliti? Бачив що писали 24 листопада ,але незнаю так чи ні? В імітрекері зареєструватись не вдалось тому тільки питаю небайдужих, дякую за відповідь
-
Нyжны ответcтвенные люди для партнёрства. Ежeдневный доxод от 3OO дoллaров. По всем вoпросам пишите в личные сooбщения
-
Скажіть, будь ласка, як ви взяли рандеву?
-
Ви не ту дію дивилися. Ловите слот на нотаріальні дії - завірення копій. Вам треба не диплом засвідчити в консульстві, а ксерокопії
-
Message from user Кристина has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Татьяна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дякую, але як зловити слот, якщо показує, що місць немає до 2025 року?