PR CUAET
-
У розділі про навчання пишете хронологію навчання від першої освіти до останньої. В розділі про роботу пишете в зворотному порядку від останнього місця роботи до 2014 року по листопад включно, щоб було 10 років без жодного дня пропуску. І у вас буде видно, що ви і працювали і навчались.
-
Раніше ловили всі з одного WI FI,але вчора як раз всі були в різних місцях. Навіть жодної вільної дати не бачили. Раніше попадали на вільні дати і час,але вкінці завжди писало "цей час вже зайнятий"🤷♀️
-
Доброго дня Питання до тих , хто вже їздив у посольство України в Оттаві Якщо запис на певний час, то вони і приймають в точний час без затримок ? В мене на 12.30 запис і поїзд на 16.00 , То от думаю чи встигну
-
Нам зовсім не відповідають
-
Ну от, а в Едмонтоні тільки по слотам було чоловік 10 😅 в мене час був на 15:20, з кабінету я вийшла десь о 18:00 і це після мене було ще три людини - один хлопець по слоту, жінка без слоту і жінка з дитиною яка мабуть копії робила бо вони відходили і повернулися. А переді мною в черзі людей було ще більше. Тож якось так.
-
1 травня 2024
-
Дякую
-
В Трекері навпаки Eligibility not started Security in progress
-
Отримала Ноутс. Я до речі нічого не платила. Запит створила under the Privacy Act на офіційному сайті, бо ще бачила сайт GCMS notes, мені здалось, що то посередники
-
Доброго дня! Така ситуація: не були в Канаді вже майже рік. Чи можливо поновити OHIP по CUAET?
-
Виберіть документ із списку, який відкривається при натисканні на значок ?, чи І