PR CUAET
-
Особисто в мене були усі документи та копії, бо я витратила сімсот доларів на квиток і не хотіла бігати по Торонто в пошуках ксерокса. Але як приймали тільки тих в кого є документи, то б це було напевно людей п'ять за день
-
В Польші сьогодні пройшли співбесіду - завтра отримали паспорт з візою. Час очікування 1 день, максимум 2.
-
Це перше, що мені кинулося в очі. Можна спробувати. Не знаю чому люди вважають за потрібне приходити без документів.
-
Вас так послушать , так все кругом дураки. Я понимаю, чтоб если бы проблема была только у 1,2,3 человек, то это одно дело. Если бы я жила в городе, в котором есть консульство, так не вопрос-ловила бы слоты. А когда у тебя дети. Им надо сделать паспорта, то простите ездить по 3 раза это еще то удовольствие, мягко скажем не дешевое, так еще и с работы отпрашивайся. Плюс дело все в отношении. У одних почему получается общаться нормально, а у других все как-то по-другому получается.
-
Сін продовжуєте термін дії відповідно до нового ворк перміту - це можна зробити онлайн або піти в Service Canada. По медичному страхуванні треба не звонити, а йти і також продовжувати - там де ви його робили в перший раз. В провінції Онтаріо це робиться в Service Ontario - йдете туди, подаєте нову аплікацію відповідно до нових термінів ворк перміту і вам по пошті прийде нова пластикова карта медичного страхування.
-
Ви можете записатися на співбесіду завчасно, перебуваючи в Канаді. А прилетіти вже в Європу за день до співбесіди - пройти співбе іду - 1-2 дня очікування на вклейку візи. І тоді вже нащад летіти. В Польші за 3 дня реально все зробити.
-
Чому? Ви повинні типу жити в одній провінції по цій програмі?
-
Пару днів на саму вклейку візи. А час очікування різниться - залежить яка краіна. В Кракові, наприклад, до 14 днів, в Варшаві - до 10 днів. В Німеччині ще менше. На офіційному сайті можна подивитися який час очікування для нерезидентів по різним країнам Європи.
-
Аааа фігня тоді…