PR CUAET
-
Ми чекали 6 тижнів на портал 2. Чіткої закономірності очікування не має, тож треба просто чекати.
-
Вам трохи може не повезло з лікарнею,в мене лікар-терапевт одразу був, огляд зробив.Той же лікар і відправив всі аналізи government.Якщо будуть погані результати тоді з вами звʼяжуться,але якщо не запросили одразу певно і нетреба.Ви ж казали їм що це для PR -medical examination?
-
Вітаю. Підкажіть де я можу знайти інформацію щодо того які саме документи треба перекладати на англійську з української?
-
Добрый день, подскажите пжлст в документах на подачу на пр, есть пункт Labour Market Impact Assessment(s) OR Evidence of exemption как я понимаю наш пермит это и есть исключение, но нужно ли что-то загружать вот?
-
Не тільки на біженство ...це важкий процес дуже . Є ще варіанти на TPR чи якось так ,там можна з простроченими паспортами навіть . Тут я чув що паспорт в консульстві продовжують чи роблять , головне щоб був QR code ,.. Так що вихід є... І не один не спішіть . Знайдіть адвоката або проконсультуйтеся з міграційними консультантом.
-
Ну, власне, про це саме я вище панові і писав. Насправді, якщо знятий з обліку, встановити Резерв+ все одно корисно. Він або підтвердить статус, або підсвітить проблему (як в моєму випадку), яку треба вирішити. Це краще, ніж раптом виявити, що в Україні з якогось дива наклали арешт на рахунки та майно, хоча ти думаєш, що все в порядку.
-
Доброго вечора. Буду дуже вдячна, якщо дасте відповідь на запитання. Я скачала довідку для чоловіка в червні вона має мокру печатку. Зара довідки що з дії так само і з сайту де можна її замовити довідка йде з цифровим підписом і не підлягає консульській легалізації і постанові апостиля. 1.Підкажіть підійде довідка з червня і чи можна її перекласти , якщо вона є і на той період відколи скачали не виїжали з Канади. 2.Чи потрібно запис у консульство щоб отримати цю довідку з консульства? Чи можна в живій черзі податися на цю довідку?
-
А что именно?)))