PR CUAET
-
Мабуть треба поки є час подаватися правильно і ще раз, все проплатити як слід, а ці гроші просити повернути…. по причині помилки ваших батьків при виборі програми
-
Тільки оформлення з резервом. Видача - без.
-
Задавав запитання для AAIP, на рахунок старого EOI (06 червня) Accelerated Tech pathway Прийшла відповідь: Please note that the Alberta Advantage Immigration Program (AAIP) introduced an Expression of Interest (EOI) system on September 30, 2024. You are required to submit a Worker EOI if you are interested in applying for the Accelerated Tech Pathway. If you have submitted an Accelerated Tech Pathway form prior to September 30, 2024, it will not be considered.
-
Важливо не лише отримати карту, а щоб ця карта принесла щастя 😊 Ми отримуємо лише те, що вже заслужили. А ось що отримаємо завтра залежить від того, що робимо сьогодні. Я дбаю про створення сильного кейсу. І якщо це справді мій шлях, то моя квота від мене не втече. І невідомо, як складеться далі життя кожного з нас 😊
-
Месяц)
-
У Резерві+ збій. Є офіційне повідомлення
-
Є люди яким трек приходив через 2 тижні. Комусь три комусь місяць. Нам залишаєця писати і чекати.
-
Доброго дня чекаємо від 7 жовтня. Паспорт виготовлений 1 серпня. Хто зна чи обробили вони заяву і вона с МЗС десь пилиця, чи не обробили . Погано що вони не відписують.
-
Тот же самый вопрос. Я им уже три раза имейл посылала. Какой тогда смысл курьерской доставки? Заплатить 2300 грн, ждать месяц, чтобы они заявление обработали а потом ещё столько же пока доедет? А если они за это время отправят диппочтой, что тогда с оплатой?
-
2 раза Но не задалбывала, первый раз и через месяц
-
Message from user Игорь Лебедев has been removed because this user is in spam list (???)
-
подскажите кто знает, пожалуйста = как скоро консульство (Оттава) обрабатывает заявку на отправку через DHL ?? // 10го сменился статус на "готов", оплатил по инструкции, все скинул им на почту, но уже неделю нет ни трека ни ответа никакого .. 2 дня дозвониться не могу ... не хотелось бы чтобы отправили обычной почтой ... будет месяц-два ехать ...