PR CUAET
-
Почему нет? Потенциально ещё 9-12 мес статуса выиграете
-
В мене був випадок коли дали 2 місяця щоб дістати документи. А справився я за місяць і загркзив. Може моя вдача але через пару днів після цього вони відкрили і прочитали. Такщо завжди так сумно.
-
ааа, ось воно, не ризикуйте, бо мені довше доведеться чекати. Така ось "допомога" співвітчизникам. Навіщо перекручувати за 20000. всі розуміють що це нууу дуууже спеціфичний і поодинокий випадок. не думаю, що є більше одного-двох таких випадків, що у людини є портал2, номер corp, тобто питання лічених днів.
-
Так, якщо дитина з мамою чи татом і в батьків є ворк перміт.
-
Ну оновив вже після дедлайну який був
-
Підскажіть будьласка з власного досвіду. Якщо Резерв+ пише «на обліку» але немає пункту «оновив вчасно», все одно приймуть?
-
підскажіть будь ласка чи такий формат фото пройде
-
Доброї ночі Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації q під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
-
@prcuaetua spam