PR CUAET
-
Так має бути ззаді на печатано число і дата коли ви робили фото .
-
Добрий вечір, там де особиста графа , ви вказували час коли подорожували чи були десь за кордоном, чи тільки робочі моменти ? Бо я написала про роботу або unemployed , тепер думаю може треба добавити дати коли вже буди за кордоном ? Подорожі і т.д Дякую , за допомогу
-
Так Вiктор, я постiйно роблю mortgages нашiм хто ще НЕ отримав PR.
-
У wes можно заказать что нужен перевод и все
-
Теж цікавить це питання
-
Тобто за 2 місяці до закінчення терміну так і залишилось, правильно? Бо в Європі можна раніше. Дякую
-
Я працюю з клієнтами по всій Канаді. Довго жив в Альберті до переїзду в Квебек, можу багато розповісти, що на вас чекає в місті Едмонтон, з погляду саме життя, плюсів і мінусів цього міста
-
Только 1 июня начало получать AOR
-
Так! Допомагаю кільком сім'ям, які знайшли мене через цю групу, написати завжди можна десь або за email на візитці
-
Я чула що український паспорт в Канаді дозволяють змінити лише за 2 місяці до закінчення сроку дії. Чи змінилось щось? З нинішніми записами і чергами за який час до закінчення паспорту ви рекомендуєте подаватись?
-
Також я можу вас проконсультувати з приводу рахунків (персональних та бізнес), кредитних карт (персональних та бізнес), кредитних ліній (персональних та бізнес) та інвестицій (у мене є mutual fund license для провінції Квебек, але для інших провінцій я можу робити консультації, просто рахунок вам відкриє робітник, який працює у вашій провінції). Зі мною ви візьмете не тільки іпотеку, а зможете консультуватися з усіх фінансових питань.