PR CUAET
-
Primary visa office Second visa office
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка Паспорт , віза та ворк перміт закінчуються у січні 2026 року Новий паспорт в мене вже є на руках Щоб продовжити ворк перміт мені потрібно продовжити спочатку візу, а потім ворк перміт ? Хочу дізнатись який алгоритм дій. Буду дуже вдячний за відповідь
-
Я розповім вам, чому я вважаю, що я можу допомогти кожному, хто хоче купити нерухомість у цій групі: я маю клієнтку, яку я зустрів у відділенні, в якому працюю. Вона громадянка Канади, яка вже 35 років живе у Франції, працює там, тримає гроші на рахунках там, мала питання з приводу безкоштовних переказів між банком БМО та її банком у Франції. Під час розмови вона поділилася тим, що мріє купити будинок у регіоні Laurentides (дуже гарний регіон Квебеку), але 3 банки їй вже відмовили у зв'язку з тим, що вона є податковим резидентом Франції. Я пообіцяв їй, що зможу виконати її мрію. Я зв'язався з legal team нашого банку, поговорив із кількома ріелторами, перечитав політику банку та нещодавній новий закон про купівлю нерухомості нерезидентами. Та ми зробили pre-approval з цією клієнткою. Наступного тижня вона вже буде власницею будинку своєї мрії. Всі документи були прийняті, вона отримала final approval на іпотеку від мого банку, хоча в інших банках її навіть слухати не хотіли, просто тому, що їм було ліньки перечитати закон, правила і проконсультуватися з іншими департаментами. Від себе обіцяю, що допоможу вам здійснити вашу мрію та знайти саме ту саму нерухомість, де ви будете щасливі.
-
Доброго дня, напишіть, будь ласка, в особисті повідомлення та ми з радістю вам допоможемо!
-
Выглядит очень реалистично 😁 , особенно учитывая временные рамки. В течение только этого года сколько изменений было в программе. Так и вижу , как украинцы ломанулись в канадские университеты учиться и докторские защищать в турбо режиме за полгода, чтобы баллы получить до того, как снова что-то поменяют. Ведь большинство же может себе это позволить, пока работают на фулл-тайм, кормят и воспитывают детей, оплачивают счета, учат Английский да ещё и параллельно французский в придачу😁
-
Ага, тобто просто двджетпл фото без будь якої фотографії і цей скан як доказ що в шореоі фотографували? А десь ваше прізвище фігурує? Якщо не важко скиньте в ПП скріншоь як ви відпоавили. Буду дуже вдячний