PR CUAET
-
Не вірно. Можна зловити інший дорослий в іншому консульстві.
-
Подскажите пожалуйста что означают термины PVO и SVO? Какие то глобальные стадии рассмотрения?
-
А ще тренувався на Європі. Там теж в різних консульствах. Без питань. Кілька дорослих слотів. Не можна піймати в одному консульстві два слоти.
-
Так. Ловив. В Оттаві та Торонто. Якщо то одно консульство то не можна
-
Я дизайнер в сфере пищевого питания, смотрела как поднять балы, лицензия, но она необязательна и в списке профессий Альберты нет, получить местный сертификат это 2 года учёбы фул тайм, ещё и школьные оценки должны быть соответственно и английский айлз академик по каждой секции 6. короче засада со всех сторон. а ну если ты старше 35, то все пенсия. Не могу понять почему они решили, что 35 это возраст, когда нужно уменьшать возраст. самый трудоспособный возраст 35-45 лет, дети уже не груднички, опыт есть, цели есть, до пенсии 30лет, что за ущемление такое по возрасту. И вот почему за родственников тут балы дают, а за детей нет. если эти дети учатся тут, они растут и впитывают образование/менталитет местный, потом за образование плати, ну и понятно, что налоги будут они платить.
-
Так
-
Доброго дня! Чи приймає консульство Едмонтон, якісь пільгові та виняткові випадки, в порядку черги?
-
Багатодітні родини в кого від 3 дітей до 12 років + інвалідів приймають після звернення на електронну пошту. Назначають день і час прийому. В порядку живої черги на продовження паспорта, приймають всіх. Чоловікам від 18 до 60 років консульські послугу надаються виключно при наявності Резерв+
-
Дякую. Можливо один кейс якраз на жаль є. Чи є лінк де це написано? Не бачу на сайті
-
Там вище вам дуже гарну фразу кинули - перфоманс у минулому не гарантує вам той же самий перфоманс у майбутньому. Якщо б ми з вами мали цю розмову наприкінці 2022, ви. б бідкались що в жодному разі вкладати у SP500 сьогодні не можна, бо втратите за рік 25%. Розумієте до чого я, так?
-
можно заметить, что real estate в среднем тоже валится тогда же, когда и S&P. волатильность выше - да, но никто на самом деле не думает, что "S&P никогда не упадет", большинство просто знает, что он если и упадет, то отрастет обратно рано или поздно. зато как раз очень много думающих, что никогда не упадет канадская недвижимость.
-
Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації q під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами
-
впасти може будь що, і СНП і нерухомість. Але я згоден з ствердженням пана рієлтора - якщо впаде нерухомість, ти все одно з нею залишешься, ти там житимешь. Якщо впаде СНП, і ти будеш фіксувати збитки - то ти втратиш і дуже багато. Моя стратегія - мати своє житло (до речі я той умовний "айтишник" який з Торонто переїхав в Альберту (в Едмонтон) ), а далі вже можна інвестанути в індекси, стоки і кріпту.
-
Доброго дня Хочу звернутися про допомогу намагаємось з дитиною виїхати з окупації q під сильні обстріли. Машина зламалась. Стоїм.мені потрібно викликати авто щоб допомогли. Якщо можете позичити400 чи 300 грн. Мені не вистачає щоб заплатити водієві аби той довіз до укр волонтерів Я поверну як виберусь. Я буду вам дуже вдячна Вибачте якщо щось. повірте я не обманюю все зло повертається я знаю. За дитину страшно дуже . Нічого не можу зробити. В дитини істерика не можу заспокоїти На чужих грошах щастя не буде. Господь все бачить. Зрозумійте правильно зараз безвихідністю. Мені дуже соромно перед вами