PR CUAET
-
Так, буде достатньо одного акаунту!
-
Підкажіть будь ласка, можливо я щось не до кінця тут розумію: ? Хіба IRCC дійсно побачать, що Ви їм щось дослали, без їх особистого ДОЗАПИТУ і без попереднього отримання номера AOR ? Це має сенс їм зараз відправляти / досилати? Заздалегідь дякую за відповідь кожному, хто в темі… СпаСибі!
-
Я точно не пам’ятаю, це було в травні здається, десь тижднів через 2 після того як я відправила квитанцію про оплату, може й 3
-
Це супер тоді! Дякую Вам за таку практичну пораду.
-
Добрий вечір всім! Можливо, хтось особисто знає, чи щось вже чув: Є ТАКІ ЛЮДИ, КОМУ ВЖЕ ВІДМОВИЛИ за цією програмою через фінансовий стан? Або НЕ ДАЛИ Сертифікат відбору Квебека?
-
Доброго вечора дорогі друзі. Хто недавно робив вклейку візи в новий паспорт, скільки часу весь процес зайняв? Дякую.
-
Десь в другій половині 2022 року, а можливо і раніше /не у всіх/ вклеювали у військовий квиток штрих-код з цифрами. Це ВІН-номер. Його ще могли, працівники ТЦК, вписати у військовий квиток від руки і поставити печатку на нього. Думаю, що цей ВІН-номер, може впливати на формування QR-коду в РЕЗЕРВ+.
-
За сертифікат відбору квебеку в разі відмови, федеральний процес продовжується навіть без одобрення провінції, If the MIFI refuses to issue a CSQ, we will continue to process your application for permanent residence, provided you demonstrate that you no longer reside or intend to reside in the province of Québec.
-
мені приходили на двох.