PR CUAET
-
Якщо знімати житло за 1,500 CAD і відкладати різницю в 1,500 CAD на заощадження під 7% річних, через 30 років накопичиться приблизно 1.83 мільйона CAD. Це гарний варіант для тих, хто хоче мати фінансову свободу і уникнути великих витрат на ремонт або податки. Але якщо купити квартиру за 650,000 CAD, то, з урахуванням середнього зростання цін на нерухомість у 5.5% за рік, її вартість через 30 років буде приблизно 3.24 мільйона CAD. Так, виплати по іпотеці, податки і витрати на утримання складуть 2.5 мільйона CAD, але кінцевий результат — будинок, який значно подорожчає і може бути проданий або залишений у спадок.
-
Дуже дякую за допомогу! Саме так і зроблю🙏
-
А скільки часу вже чекаєте?
-
Я закладав збільшення річних внесків на 5% через інфляцію 5%. У випадку купівлі житла вартість зростає через цю ж інфляцію, але до неї також прив'язана вартість ремонту будівлі та податки, тому витрати також потрібно збільшувати на 5%
-
Спитайте тут t.me/prcuaet/19036
-
Если украинцы идут учится и подаются на study permit, то OWP никто у них не забирает. Так что «теоретически» можно работать и на full-time. В этом плане у украинцев немного больше привилегий. Есть ли в этом смысл это уже другой вопрос.
-
Я думаю по этой статье на cbc news со слов лидера консервативной партии примерно понятно их будущую политику… Возможно что будет сложно…