PR CUAET
-
Доброго вечора! Вибачте, підкажіть будь ласка, на федеральному етапі ви загружали нотаріально завірені переклади документів і оригінали чи копії оригіналів ? Наприклад, свідоцтва про народження, шлюбу , справка про несудимість і т.п. Дякую
-
Закінчується термін Work Permit в січні місяці, коли потрібно подавати на продовження? Зараз чи коли закінчується термін? Паспорт є в Дії, ще не доставлено до консульства. Як бути?
-
Працювати чи не працювати це особисте діло кожного! Так само і як працювати навіть неофіційно і не декларувати свій дохід - це теж діло ваше. А взагалі краще писати все по правді, бо всі ті боки потім вилазять в самий непідходящий момент! Все ж залежить від багатьох факторів, наприклад чи надавали ви інфу про свй дохід в CRA чи ні, що ви писали про роботу, коли на візу оформлялися і таке інше. Проконсультуватися з цього приводу з імігрантам консультантом не завадить!
-
Клас. У мене також , але навіть боюсь проситися в школу. Вважаю, що низький рівень. Погано розумію, що говорять
-
А что такое aor, меня интересует только воссоединение укр семей
-
Разом з перекладами (не обовʼязково вони мають бути нотаріально завірені, якщо переклади робили у канадського ліцензованого перекладача) має бути сканкопія оригіналів документів. Оригінали ви онлайн ніяк не надасте та і не треба цього робити!
-
писати до того як зловимо чи пiсля?😅
-
Щиро дякую 😉
-
Це треба писати до консульства Оттави і уточнювати чи приймуть вас. Я бачила повідомлення людей приймали з будь якої провінції.
-
-
тобто якщо я з Ванкуверу, я не можу подаватися у Оттавi наприклад, тiльки Едмонтон?
-
Скажіть будь ласка в питанні чи проходили тест треба відповісти тільки по цим тестам ? А якщо є тест CLB то писати ні? Бо його немає в переліку в інструкції. Дякую
-
Так, навесні писала тут дівчина із Ванкувера яка виграла, як дальше склалось іі життя я не знаю.
-
Якщо переклад робити у канадського ліцензованого перекладача то приблизно 50cad.