PR CUAET
-
Many people in this chat got married outside Canada, and they provide their marriage certificates issued by another country as a proof of their relationship. If still unsure, I suggest you google it and read thru a couple of official pages to get more peace of mind.
-
Можна замовити на сайті. Але я не робила такого. Просто побачила що є така опція.
-
з приводу підрахунку балів, таблиця у guide дещо відрізняється (може 1 бал туди сюди) від фактично нарахованих балів. Щоб побачити ваші реальні бали, просто заведіть собі профіль у BC PNP й заповніть його, особливо Education та Work Experience. Там дуже небагато. Ви побачите свої бали одразу, ось вам умовний калькулятор
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста, могут возникнуть проблемы с получением PR, если указать в аппликации, что я последние 10 лет НЕ работала ? Муж получил номинацию от Альберты и заполняет сейчас аппликацию.Фактически я до сих пор продолжаю работать неофициально (!)на украинскую компанию, документально это не подтверждено. Муж предлагает внести эту компанию в информацию обо мне, я против. Офицер будет проверять все заполненные данные? Не возникнет вопросов, что я «безработная» последние 10 лет???))))
-
Из всего перечисленного и кто что сегодня написал, могу со 100% уверенностью сказать, что вы все слишком легкомысленно относитесь к данной программе. Отписаться по этому поводу должны были компетентные люди консультанты или адвокаты. А не модераторы и админы
-
Шановна Лілія, Хочу звернути Вашу увагу на те, що поширення неперевіреної інформації може викликати непорозуміння та зайві переживання серед людей. Якщо у Вас є дійсно важливі факти стосовно процесу по гуманітарній програмі або будь-які інші питання, які можуть допомогти людям, я би просила Вас надати відповідні підтверджуючі документи чи офіційні джерела інформації. Це дозволить уникнути зайвого хвилювання та зробить інформацію більш прозорою і достовірною. Давайте допомагати один одному лише коректними та підтвердженими даними.
-
Дякую за Вашу думку. Хочу зазначити, що група є платформою для обміну досвідом та інформацією між людьми, які можуть бути в подібній ситуації. Ми, як адміністратори, намагаємося забезпечити позитивне та підтримуюче середовище для всіх учасників. Звісно, для юридичних питань або більш складних ситуацій завжди доцільно звертатися до кваліфікованих фахівців, таких як консультанти або адвокати. Ми ж прагнемо лише допомогти тим, хто потребує інформаційної підтримки, на основі наявного досвіду та ресурсів. Будемо вдячні, якщо Ви зможете поділитися підтвердженою інформацією від спеціалістів, аби наші учасники могли отримати максимально точні відповіді.