PR CUAET
-
Дуже дякую
-
Я писала пост в подібній групі у Фейсбуці, як у людей виходить впіймати слот Там один хлопчина відгукнувся в приватні повідомлення, у нього є слот, авторизований на нього, тільки він вже все зробив у Оттаві, і той слот йому не потрібен більше. Він його ще не відміняв і запропонував віддати мені. Я ходила в консульство, питала, чи так можна, то сказали, якщо навіть ми родичі, але у нього інше прізвище, то треба, щоб він особисто пішов зі мною і підтвердив, що надає його мені🤦🏻♀️
-
Именно благодаря первоначальной консультации и привлечению консультанта к ведению моего кейса - я смог вовремя податься и получить LMIA-Exempt WP (по программе о которой не догадывался) всего за 2 месяца, что дало мне 50 доп балов, получить приглашение и податься на ПР в начале января и получить позитивное решение в начале марта
-
Дякую)
-
@OstapBosak @MLISedmonton
-
@OstapBosak @goodkovsky
-
🎉 Запрошуємо на відкриття нових офлайн курсів англійської у Вінніпезі! Мрієш покращити свою англійську в живій, підтримуючій атмосфері разом з іншими іммігрантами? Приходь вже цієї неділі — 30 березня на наше офіційне відкриття курсів! 💬 На тебе чекає: ✅ Знайомство з викладачами та форматом навчання ✅ Детальна інформація про курси та рівні ✅ Розіграш безкоштовного курсу англійської ✅ Жива атмосфера, нові знайомства та чай із печивом ☕️🍪 📍 Локацію та час проведення дивись за посиланням: 👉 www.eloquenceschool.com/event-details-registration/community-opening 🗓 СТАРТ КУРСІВ — 7 квітня 📚 Формуються дві офлайн групи: 👩🏫 Група №1 — Рівень A1 (CLB 3-4) 🕔 Заняття: Понеділок і четвер, з 18:00 до 21:00 👨🏫 Група №2 — Рівень B1 (CLB 5-6) 🕘 Заняття: Вівторок і п’ятниця, з 9:00 до 12:00 💸 Вартість уроку: 25 CAD 📍 Заняття проходять офлайн у Вінніпезі (адреса буде на відкритті) 🔗 Не пропусти шанс почати вивчати англійську в комфортному середовищі разом із нами!
-
Так
-
І що там вдалось вирішити проблему?
-
Це ж в вас КУФТА пройшла, так?
-
З того, що бачу - є немало людей хто подають по ЕЕ самостійно, адже з сильним пакетом ця програма досить straightforward. Ньюанси можна зрозуміти, деталі також. Також багато беруть консультацію перед submission щоб експерт з імміграційні «пройшовся» по аплікації і виправив помилки. Не обовʼязково брати повний супровід, є різні формати: - етап preITA - етап postITA - повний супровід - specific questions on EE consultation - consultation on checking PR application before final submission etc Різні експерти, різні сервіси, різні цінники Тому вибір є, або ж все самому і по порадам перевіреним, оф сайту - там все досить детально викладено, але є багато нюансів які завжди варто 100 раз перевірити
-
Я пам'ятаю вашу ситуацію. Ви підтвердили друге повідомлення, а ще мало бути третє, яке, через помилку в системі, ви не змогли підтвердити, бо його у вашому кабінеті вже не було. Тому, можливо, той слот потратив у чергу очікування як скасований або не підтверджений. Це цілком реально.
-
Сьогодні отримав portal 2 email, взагалі мій кейс дуже швидко йшов, AOR - 18 jan, FD - 17 mar, P1 - 18 mar. Сподіваюсь, що з eCoPR буде також швидко, а не декілька місяців 😅
-
Вам лучше новый ворк пермит получить и после подать на визу , виза будет до конца нового ворк пермита