PR CUAET
-
Дякую!
-
Дуже дякую👍
-
Правильно , потрібно контактувати з IRCC . Наприклад дві однакові ситуації не прийшла паперова версія WP , адрес такий самий не мінявся але у формі imm5710 допущено було помилки , після контакту з IRCC одному сказали просто вислати через Web Format другому сказали Верифікацію через форму VOS . Перше чим щось робити треба задзвонити в support
-
Добрий день, Підкажіть, я хочу подовжити візу CUAET, подала вже заявку на продовження ворк перміту. В питаннях на порталі IRCC вказала, що знаходжуся в Канаді. А система надає мені анкету для заповнення OUTSIDE of Canada. Це так і має бути, чи десь помилка?
-
Пробувала двічі, нічого, просто подзвонили працівнику, що wp загубився на пошті - прислали новий, безкоштовно.
-
У Вас в чому проблема була ? Яка причина , що вони сказали чому не доставлено WP ?
-
Доброго вечора ,потрібна допомога!Скажіть будь ласка,як краще і надійніше відправити документи (якою поштою)в Україну?Дякую за відповідь.
-
Вам не нужен адвокат, вам нужен иммиграционный консультант. Адвокаты обычно нужны для решения споров в суде. Обычно, ведение кейса CEC EE с сертифицированным консультантом стоит около $3.500. Остальное - это федеральные сборы. Возможно вам назвали цену с учетом федеральных сборов? $7.000 это вполне реальная цена «под ключ» для семи из двоих взрослых
-
Ми двічі відправляли форму і тричі дзвонили ircc - і кожен раз нам казали різне, бо різні працівники (вони самі іноді не знають що робити)
-
Дякую за рекомендацію. Я ліцензований рієлтор в Калгарі і навколишніх містечках, але я працюю лише з купівлею чи продажем. Якщо йому потрібна допомога з орендою, то йому потрібний property manager, дуже рідко які рієлтори тут займаються орендою, практично всі - лише продажем чи купівлею нерухомості, оскільки оренда - це інший вид діяльності, яка потребує окрему ліцензію на property management. Зараз ціни на оренду впали, і не мало би бути складно знайти кімнату чи квартиру, шукайте на Marketplace у фейсбуці або на rentfaster.ca. Щасливо!
-
Одні держ мита на родину з 3 будуть 2.5к кад плюс мінус