PR CUAET
-
чи пам,ятаєте, як це вплинуло а нарахування ваших податків у Канаді і ви цю суму просто вказали, чи потрібно було показувати що за цей дохід у вас були сплачені податки в Італії?
-
Запамʼятала ваше імʼя 😁 На якому ви етапі?
-
Мої вітання🥳 Через скільки після подачі прийшло вам запрошення на біометрію?
-
Привіт 🙋🏼 Апдейти, кому цікаво. Подавав заявку на номінацію 25.12.2024 на себе та партнера common-law. 18.02.2025 - дозапит документів 28.03.2025 - отримали номінацію. Saskatchewan experience with existing WP
-
Хто вже оформлював доставку Укрпоштою підкажіть: там треба роздрукувати ту заяву (бо написано «заповнити вручну заяву») заповнити а потім поштою звичайною відправити до дипломатичної установи чи просто їм відсканувати її та чек про оплату і відправити на емейл?
-
Запит на біометрію був 5 березня
-
Мови на максимумі?
-
З 25 березня
-
Дякую, так і зроблю.
-
Нет, я подавался с консультантом. У меня не все документы были в порядке по поводу работы в Украине и я боялся получить отказ из-за этого
-
Технічно IRCC просить повідомляти про всі зміни в вашому імміграційному кейсі @lana_sh0
-
🤔 Про що говорити з волонтером? Хочеш практикувати англійську з канадцями, але не знаєш, про що говорити? Ми створили ресурси, щоб допомогти! 😄 Beginners Guide Прості теми та матеріали для перших розмов. Ідеально для початківців! 💬 Haven Conversation Guides Запитання, теми для обговорення та поради — все, щоб бути готовим до розмови на різноманітні теми! 📚 Додаткові ресурси Цікаві техніки, відео, аплікації та багато іншого, щоб вчити мову із задоволенням. Почни практику вже сьогодні! 🔗 Перейдіть за цим посиланням, щоб увійти у свій акаунт і перейти на сторінку Discover. 🗺️ Використовуйте фільтри (локація, сфера діяльності, мова), щоб знайти волонтерів, які найкраще відповідають вашим інтересам та потребам. ✉️ Напишіть 5–10 волонтерам, натиснувши кнопку «Попросити про допомогу». — І найголовніше - ця практика є та завжди буде безкоштовною та необмеженою!