PR CUAET
-
Весною будете працювати з бухгалтером , дасте їй свої доходи, витрати і вона вам напише суму, яку ви маєте сплатити в податкову.
-
Дякую за відповідь. Ми теж в березні приїхали. Але щось не отримуємо GST Hts, документи подали разом з нашими друзями, приїхали разом. Вони вже по 2 колу отримали, а ми нічого. Тому хочемо уточнити, може в кабінеті буде відображатися поточна ситуація.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, може хтось знає як зняти обмеження з wp, щоб можна було працювати у медичній сфері та з людьми? На сайті ircc знайшла тільки як податися на новий, але в мене він майже новий (з березня 2024 і на три роки). Дякую ☺️
-
Ви скільки чекаєте?
-
Доброго ранку! Хтось нещодавно замовляв доставку DHL виготовленого паспорту через консульство в Едмонтоні? Оплатили та відправили заяву майже місяць назад і тиша…Останні 2 тижні майже двічі на тиждень дублюємо одного і того же листи їм на пошту і все рівно тиша. Ні трек номеру, ні відповіді консульства, що заява направлена у міністерство. Що робити- не знаємо. Коли дитині замовляли DHL у серпні, то через 3 тижні прийшов трек номер, а тут щось повна тиша.
-
Вони ,звичайно , недалекі, але не настільки, щоб фіксувати це офіційно. Фільтраційні табори тільки зі слів людей і не більше .
-
Я розумію, але хотілося б розуміти вже зараз для себе чи повинна поатити якийсь відсоток з того що отримую і-трансферами навіть якщо сума буде менше 30 тис
-
Чи не присилали вам щось на доопрацювання?
-
Це означає, що їм не передали документи. ((
-
А по якій програмі?
-
Поки що відкладайте гроші на податок. Все залежить від ситуації, кількості членів сімʼї і т .д. Мені так бухгалтер сказала. Може тут щось ще напишуть