PR CUAET
-
Я думаю що так. Але також треба буде тимчасове опікунство на сестру (яке вже напевно є, раз дитина сама в Канаді). Там списку документів є також форма якраз для цієї ситуації: www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5604e.pdf
-
Ну це ж Ви написали, що для «серйозних» конфліктів зробили програми видачі PR, а українці ніколи цього не дочекаються? І можна вивчити що таке прецендент щоб правильно його застосовувати. А то виходить, що 2 країни отримали PR, а Україна чомусь створить прецендент ... смішно. Вибачте, але Ваш досвід в ситуації з Україною не релевантний, і не тільки Ваш
-
Я хіба десь писав що наш конфлікт не серйозний? Це найсерйозніша війна з часів другої світової. І ви 100% праві, це не вам і не мені вирішувати. Ми лише працюємо з тим що є. Я з своєї сторони, в силу того що маю більше знань і досвіду в саме сфері іміграції, намагаюся пояснити імовірні причини тих чи інших рішень нашого міністерства. Ви не мусите з ними погоджуватися. Якщо вам ця інформація корисна - візьміть до уваги, як ні то можете ігнорувати мої думки в голос :)
-
Недавно була програма TR-to-PR і там було таке обмеження. І хоча воно не було строгим (переважно з поясненнями приймали це до уваги), питання виникали. І відмови по цьому таки можна було зловити якщо "перегнути палку". Тому навіть якщо короткостроково можна буде їздити не треба однозначно заявляти що це не проблема
-
Ну це якось взагалі смішно. Наш конфлікт не серйозний? Менші - це питання відносне, можливо і країна наша більша? А прецендент - це навіть одна справа і він уже стався. Мені здається, що не варто щоразу намагатися внушити українцям не внушаєме. Це не Вам вирішувати і якщо влада прийме аналогічне рішення, ЯКЕ ВЖЕ БУЛО ДЛЯ ІНШИХ КРАЇН, то українці будуть вдячні, а не прийме - то українці будуть діяти по ситуації.
-
Так, але це в загальних випадках. В різноманітних спеціальних програмає бувають обмеження по тому чи можна виїзжати чи ні. Тут воно схоже що є, але не до кінця підтверджене, бо в полісі цієї фрази про throughout я не знайшов, ітльки в інструкціях з подачі.
-
Ви розповіли, але люди не розуміють відповідальності наразі