PR CUAET
-
Шановні учасники. хто задоволений і хто незадоволений- плавно переходимо у папку FLOOD і не засмічуємо дану гілку!!!!!!!!
-
Я вам від щирого серця співчуваю. Чекайте і просіть щоб прийняли. Ви просто залежні від цієї ситуації (
-
Вітаю! У дитини study permit закінчується у травні 2025, а паспорт у грудні 2025. Чи правильно я розумію, що спочатку треба подовжити study, а потім податися на паспорт? За який час до закінчення подаватися на паспорт і робити новий чи можна продовжити? Дякую
-
Всім привіт Хтось може коротко і зрозуміло пояснити момент з FHSA, якщо хтось розібрався ,в розділі , про володіння житлом за останні чотири роки Це стосується тільки Канади , чи будь якої країни ? Якщо будь якої країни , і дружина/чоловік володіли частиною помешкання , в якому проживали , то це вважається спільним володінням і якщо я розумію правильно , то виходить так , що обидва не можуть скористатись цією програмою ? Дякую
-
Підкажіть чи є якись спеціальний рахунок для дитини на навчання, дякую
-
Дякую. Теж так зрозумів , але замислився
-
Для розуміння термінів. Подача на Visitor Visa з Канади 27 вересня, паспорт прибув до дверей квартири 21 жовтня. Використовувала Xpresspost ( Canada post), коштувало приблизно 60$.
-
Як я це зрозумів. Ви повинні бути first-time home buyer, тобто ви не володіли основним житлом у Канаді за останні чотири роки до відкриття FHSA. First Home Savings Account і вимоги щодо володіння житлом, цей аспект стосується виключно Канади.
-
Доброго дня! Як повідомити провінцію про зміну WP і SIN, якщо вже отримали сертифікат номінації?
-
Ну не те щоб перший, не треба тут вираховувати хто перший, але дуже ймовірно щоя ще і до закінчення війни поїду, ще до отримання PR поїду і не повернусь. Якщо вас цікавить мій випадок. Мене більш загальна статистика цікавить
-
это не ваша вина, добивайтесь чтобы приняли.