PR CUAET
-
Category based express entry draws пошукайт
-
@OstapBosak підкажіть, будь ласка, якщо при заповнюванні форм не має UCI чи іншої інформації не відміченою *, то нічого не писати чи ставити n/a ? Дякую ❤️
-
Начал смотреть этот канал. Шикарные короткие видео и пояснение. Большое спасибо автору!
-
Добрий ранок. Бачу по повідомленням, що доставку нових закордонних паспортів деякі чекають вже 6 місяців. Ми поки більше чотирьох. Чи є люди з власним досвідом вже з паспортом на руках, який замовляли тут. Скільки місяців чекали повідомлення про доставку? м.Едмонтон
-
Ні, не потрібно. Ви можете в цьому переконатися, передивившись перелік документів які вимагає вибрана Вами провінційна програма
-
Усім привіт. Вибачте, в мене виникло питання. Якщо я працював за кордоном до приїзду у Канаду але цей досвід я ніяк не зарахую і все одно мені доведеться працювати 12 місяців для отримання номінації, чи потрібно мені всеодно представляти референси своїх закордонних працедавців навіть якщо моя колишня робота не вплине на мою імміграцію?
-
З 27 липня. Тиша поки
-
Дуже добре, що Вам тут дали коректні відповіді👍🏻, бо в іншому чаті їй вже «експерти» нарадили отсебятіни
-
Дуже дякую за відповіді 🙏🙏