PR CUAET
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, коли може бути наступна дипломатична пошта у Торонто? Бо сьогодні побачила, що паспорт вже виготовлений, дуже хотілось, щоб в листопаді консул його привіз до Вінніпегу ☺️ Чи варто замовляти DHL доставку чи вже не встигну?
-
Написали вам
-
А як Ви бачите у трекері, що поглиблена перевірка? Ми подалися 7 лютого, 11 липня у трекері Background check completed, а в Gkey -in progress. Дзвонила, кажуть -in progress
-
Я б на вихідних, коли точно не буде вибірки створила новий, так щоб точно нічого не пропустити
-
25.04.2024 подався Здав біометрію 03.09.2024 І на тому тиша
-
Мне кажется, они сегодня все обсуждают новости. Ни в каких чатах вообще ничего не слышно по номинациям выданным сегодня…точнее кого взяли у работу…
-
Можливо й таке, але я думаю, що червневих і липневих ще не будуть так прискіпливо по НОКу вибирати
-
Потому что некоторые февральские заявки еще ждут (из других общих чатов не украинских).
-
Так, виглядає так що в цьому випадку більше НОК допоміг
-
Мені здається, що вони розглядають в порядку черги, а там вже підходиш/не підходиш
-
Теорія про те що отримують тільки ті в кого WP до 2025 провалилась 😂
-
У моей мамы в августе между порталом 1 и 2 было 15 дней. Бывает люди ждут дольше. Когда будет готов портал 2 вы это увидите на PR Portal, где вы подавали изначально заявку по этой программе, там появится новая категория "Confirmation of permanent residence". Ещё момент, письмо с порталом 2 пришло на емейл не моей маме, а мне, как representative.