PR CUAET
-
Очень нужна помощь,хочу заказать доставку dhl,в посольство Оттавы но в списке нет Оттавы что выбирать ?кто делал поделитесь опытом,спасибо !
-
Добрый вечер,у Вас есть курсы английского?Зарегистрировался уже 1,5 месяца назад,проходил 2 раза верификацию с victor,ждал. Через 3 недели написал на электронную почту вам ни ответа ни привета🤷Написал в личку 2 дня назад,ура ответили попросили ФИО и снова пропали🤷Вы вообще существуете?Куда Вам писать,как с вами связаться???Спасибо
-
Посольство України в Канаді - це Оттава
-
На це все дали мені 10 днів, Вам дали більше часу.
-
The same time and city ))
-
А ПІБ за понять на Украинском или Английском ?извините за глупые вопросы не хочу ошибиться
-
Декілька дні тому прийшов мені схожий запрос, описати education та work history. Свій диплом спеціаліста ( навчання 6 років) я підтверджував у WES, мені його прирівняли до магістра в принципі як і в Україні по закону. Тому я переписав всі дані з паперів пітвердження та внизу дописав, що мій диплом прирівняний до канадського як Магістра з номером справи у Wes. Описав всю work history. В кінці листа додав інформацію і посилання на закон України, що мій диплом спеціаліста як Магістр. У вашому випадку треба буде відповідати по іншому, як у запиті.
-
-
Підкажіть будь ласка якщо отримали нові проодовжені перміти ще на 3 роки Але вже подали на пр і приклали старі перміти які закінчуються в березні , аіп ще не отримали і не знаю чи отримаємо до березня , Треба додавати до аплікації нові перміти?? Бо можливо коли розглядатимуть нашу справу то старі вже будуть не дійсні виходить Дякую І якщо так то як прикласти нові ?
-
Доброго вечора, треба встановити та підключити тумбу з умивальником, будь ласка хто це може зробити не за бішені гроші напишіть будь ласка в приват
-
Я отправляла новые wp через форму. Получила письмо, что мои документы успешно добавлены. secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application
-
Скажіть будь ласка чи означає що треба підозрювати аплікацію як загублену тим хто сьогодні вранці не отримав листа?
-
Яка успішність гуманітарного PR?