PR CUAET
-
Всім привіт, подався на програму 18 січня, але жодного листа вчора не отримав. Дзвонив 3 рази в IRCC ще влiтку і щоразу казали, що не можуть знайти заявку і жодних слідів у системі. Востаннє перевірили ще й оплату заявки і сказали, що її бачать, а сам стрiм їм взагалі недоступний, оскільки їм займається інший департамент з якими у них немає прямого зв'язку. Зрештою мені порадили написати на імейл, який використовується для оновлення даних і я отримав таку відповідь. Бiльше не дзвонив тому що виглядало як марнування часу та щє одна людина знайома отримала все ж те саме. У мене питання, чи є тут люди, які подалися до 7-8 січня і так і не отримали жодної відповіді (маю на увазі AOR)? Це напевно найбільш надійний доказ того чи втрачають вони заявки у великих кількостях чи ні.
-
MiFi ще і занижує результати ))) По WES я Магістр, а по МіФі я бакалавр )))))
-
Чекаємо Вас в понеділок з гарними новинами
-
@iamtextrovert @OMEGALULO_O @Jusike @NataliaGrimailo щиро вдячна вам за відповіді
-
Там, де документи, є такий документ.
-
Дякую за інформацію
-
На місці офіцера я б сказала: їдьте за місцем роботи. Чому для Вас мають зробити виняток, якщо Вас навіть робота в Канаді не задовільняє? А як же Ваша соціалізація та адаптація в Канаді? Ви на чому будете кейс будувати?
-
Портал 1 був 2го жовтня, вчора прийшов портал 2
-
Tanya [537860269] попереджений (1 з 3).
-
Тоді аплікантом може бути дружина. Просто почитайте вимоги до програми і подумайте, яким чином робота за кордоном може стати фактором, на підставі якого мають зробити виняток. Я не консультант, можливо і є варіанти. Але я поки не уявляю, як це вписати в те, що визначається 25 статею.
-
Відмову отримують якщо чогось не достає з документів, або грошей на рахунках, або страховки, або ще чогось… короче може бути що завгодно( дуже індивідуально. Якщо вам хтось допоможе за гроші, це не гарантія успіху, на жаль. Це реально за декілька вечорів самому зробити. Ви можете написати мені в ПП, якщо у вас будуть якісь питання.