PR CUAET
-
Я би не погодився що українці мають незаслужені преференції. Наприклад я, за рік роботи в Канаді зі своєї зарплати заплатив більше відрахувань/податків більше ніж отримав допомоги на всю родину (а вона в мене велика). Кошти які я заробив я витратив в Канаді. Отже «влив» в економіку. Компанія в якій я працюю має валовий дохід за рік $100млн+ і близько 100 працівників. Отже кожен працівник (узагальнено) приносить +/- $1млн в рік. З цих грошей теж йдуть відрахування до бюджету. І я не бачив в компанії жодного індуса чи китайця. Бо як сказали мені старі досвідчені працівники - вони не ефективні і з ними багато проблем. А щоб толерантний канадець таке сказав то його треба вже дуже допекти. Тож те, що українців намагаються максимально залучити в канадську реальність це цілком виправдане і обґрунтоване $$$ рішення. А не тому, що вони бідні-нещасні-голі-босі.
-
В понеділок піду к своїи квебекуа вибивати ))))
-
Дужо доступно. дякую
-
Я взагалі хочу знати що це таке ? Це лист від роботодавця в якому він каже що я працюю в нього на такійто посаді по стілько то годин на тиждень і отримую таку то зарплатню в годину?
-
там їх не багато було, і очікування було по кілька років місцями, і спонсорство повинно було бути від організацій та груп грмадян. Там не все так було просто як здається з щаголовків газет. Якби так було для Українців, з тими самими умовами, то 95% з тих хто в цьому чаті далі були б в Польщі десь.