PR CUAET
-
Доброго дня! У заявці є пункт у якому питаю про наявність українського паспорту і його термін дії. Маю паспорт книжечку, у ньому немає дати закінчення терміну дії. Без терміну не пропускає далі. Можливо його можна не вказувати взагалі але я його вказувала в анкеті на провінційному етапі Можливо хтось стикався, підкажіть, будь ласка, як бути?
-
Чи потрібно мати дійсний внутрішній український паспорт при подачі на pr? Чи може бути просрочений? Чи я щось не так розумію? Дякую!
-
Хтось знає більш детально про ці нові зміни? Якщо у тебе був стаді перміт для школи до 1 Листопада, то він надає можливість претендувати на PGWP за попередніми умовами чи тільки університетський стаді? Не дуже зрозумілий опис цих змін. Треба звернути увагу за яким напрямком ти вчишся? Правильно?
-
Я получил за месяц. А конкретнее работодатель отправил все документыи через пару дней ему сообщили что необходим новый ERC сертификат, после того как они его дослали, ендорсмент получил на 5 й день. Но сумарно около месяца
-
Підкажіть будь ласочка, Маємо 3 дітей до 18 років в Канаді і 1 дитину за межами Канади. Тут написано , що вказувати родичем старше 18 років … Хтось писав, що тут вказувати всіх дітей. Як вірно буде зробити ? І не знайшла в гайді розʼяснення - вказано , що писати імена на English and in your native language. Як писати імена на 2 мовах , підряд? Чи через «/«
-
А за які місяці , не знаєте ?
-
Там наче писало таке вказувати якщо немає терміну дії на паспорті. А він там є😅
-
Доброго дня. Чи є нове відео як продовжити Work Permit? Наскільки я знаю багато нюансів змінилося ? Чи могли б поділитися? Або якщо Ви нещодавно подовжили WP чи можу я запитати декілька питань в ПП? Дякую
-
вкажіть дату закінчення 3000/01/01. Це десь є така офіційна рекомендація на canada.ca
-
Дякую!