PR CUAET
-
Желаете остальным людям получить отказ?
-
Да, другие тоже писали что ноябрь-декабрь сдвинулся с точки
-
Без кюар коду з Резерв+ документи на паспорт не приймають. Наразі інших варіантів немає)
-
Дякую. Чи треба буде мені їй його якось віддати, чи ми можемо разом приїхати до консульства чи посольства і я покажу що я маю слот і вони приймуть заяву від дружини?
-
Згоден, але у вас лише 1 апрув поки що, чи є у коллег консультантів теж випадки апрувів щоб казати що зняли процесс з паузи?
-
Це повна маєчня, є орігінальна анкета якщо на момент подачі у вас був 1 вп то який тут місрепрезентейшн? Так ми дійдемо до того що кожен чіх треба через веб форму додавати.
-
В університет -120 доларів, в коледжі - 70-90доларів. Кількість необмежена.
-
Якщо закінчився то може і треба
-
На скільки знаю вистачить і довідки про шлюб
-
Дружина сама приїде і покаже свідоцтво про одруження, що і буде підтвердженням родинних зв'язків. Ваша присутність не потрібна.
-
Якщо ви в анкеті DS160 вказали Канаду - то для Європи така не підійде. Треба просто ще раз заповнити анкету і вже вказати власне ту країну Європи де хочете проходити інтерв’ю. Це гроші не коштує.
-
в мене тиждень пройшов вже з подачі. Тиша.
-
як на мене - нічого, чекати.... і покращувати свої данні (вчити мову, получати професію, шукати роботу з кращими умовами, тощо..) Як довго чекали на біометрію?